A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

Ft-tól/fő 399.000
Időpont: 2022.07.02 - 07.10
Legjobb ár: 399.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.07.02 - 07.10
További árak és időpontok

Tartson velünk a A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10. utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 399.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Kívánságlistára teszem
Bergen, Oslo,

Leírás:

A Balti-tengeren már a középkorban is élénk kereskedelem folyt, és a mai napig a világ legsűrűbb hajóforgalommal rendelkező tengere. A vizek birtoklása évszázados háborúkba sodorta a partján élő népeket, akik között ma már persze béke van, és az egykori gazdagságról tanúskodó kisebb és nagyobb városok évről évre mind több utazót vonzanak. Látogasson el velünk Stockholmba és Vsby szigetére! Fedezze fel velünk a hajdan a cári uralom központjának is otthont adó Szentpétervárt, és barangoljon velünk Helsinki és Tallinn utcáin! A baltikumi gyöngyszemeket érintő, 7 éjszakás hajóút során bőven lesz lehetőségünk felfedezni a térség gazdag kulturális örökségét és kihasználni a Jewel of the Seas 4*-os szolgáltatásait.

A Royal Caribbean International az innovatív óriáshajóiról és változatos fedélzeti szolgáltatásairól híres. A hajótársaság fantáziájának semmi sem szab határt, ha újításokról, egyediségről van szó. Több étterem és bár, kaszinók, medencék, spa és fitneszközpont, valamint különleges show-műsorok színesítik az utazást. A hajókon a gyerekek sem unatkoznak a különböző korcsoportokra szabott, változatos programok mellett.

A Voyager of the Seas álomhajó a  Voyager osztály első tagja. 138 000 tonnájával és közel 3100 fős utaskapacitásával a Royal-flotta egyik legnagyobbja. 2019-ben teljeskörű felújításon átesett hajón már szinte minden, tengeren egyedülálló szolgáltatás megtalálható: a Royal Promenade "bevásárlóutca", a népszerű szörf szimulátor, jégpálya és színházterem, minigolf pálya és mászófal, tucatnyi étterem és bár, medencék és csúszdák, fitness terem és spa szolgáltatások.

Az utazás kiemelt értékei:

 • Izgalmas, látnivalókban gazdag útvonal a Balti-tengeren
 • Repülés kedvező menetrenddel
 • Pihenés luxuskörülmények között, kényelmes kabinok, kiváló konyha és számtalan szórakozási lehetőség a Voyager of the Seas fedélzetén
 • Színvonalas, változatos fakultatív kirándulások minden kikötőből magyar kísérővel
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Programok:
 

július 2. szombat
Elutazás Budapestről Stockholmba müncheni átszállással a Lufthansa járataival (6:05-7:20, 8:55-11:05). Megérkezés után buszos transzferrel jutunk el a belvárosi szállodánkba: Hotel Elite Adlon 4*.  Délután városnéző sétánk keretében barangolunk az óváros ódon utcáit szegélyező meseházak között, ellátogatunk a Lovagtemplomhoz, a Nagytemplomhoz és a királyi palotához (belépés fakultatív).

július 3. vasárnap
Délelőtt szabadidő, kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a kikötőbe. Felszállás a Voyager of the Seas hajóra, kihajózás 16:30-kor.

július 4. hétfő
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy színvonalas programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

július 5-6. kedd-szerda
Szentpétervár, Oroszország (8:00 - másnap 18:00)

Két teljes napunk van arra, hogy az egykori cári Oroszország emlékeit felfedezzük. A Néva partján fekvő város XVIII. századi alapítása, azaz viszonylag fiatal kora ellenére rengeteg látnivalót kínál számunkra. Az elegáns belvárosi paloták, a Néva csatornáin tett sétahajózások vagy az Ermitázs hatalmas gyűjteménye páratlan élményt nyújtanak, csakúgy mint egy látogatás a Nyári palotában vagy Katalin cárnő Nagypalotájában.

Szentpétervár gazdagon - kétnapos fakultatív programcsomag magyar idegenvezetéssel
A két teljes napos buszos és gyalogos városnézés során "Észak Velencéjének" legfontosabb és legjellegzetesebb látnivalóit vesszük sorra. Juszupov palota - a cári Oroszország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb arisztokrata családjának palotája; Szent Izsák székesegyház - Szentpétervár legnagyobb temploma; Ermitázs - a Téli Palota márvánnyal és arannyal díszített termeiben gazdag műkincsgyűjtemény található, az ókori görög és egyiptomi leletektől kezdve Leonardo da Vinci és Raffaello műveiig. Felkeressük még a díszes hagymakupoláiról ismert Vérző Megváltó templomot, Peterhofot (Petrodvorec), a Versailles-i palota mintájára épült, gazdag belső díszítésű és pompás kerttel körülvett nyári rezidenciát, valamint a Péter-Pál erődöt és katedrálist. Részvételi díj: 125 000 Ft/fő, mindkét nap kétfogásos ebéddel és a szükséges belépőkkel.

július 7. csütörtök
Tallinn, Észtország (8:00-18:00)

Tallinn Észak-Európa egyetlen városa, ahol teljes hosszúságában, 26 toronnyal fennmaradt a középkori városfal. Ezen belül csak gyalogosan lehet barangolni az elragadó és teljesen felújított, macskaköves utcákon. Főtere az egyik legszebb Európában, melynek közepén trónol a gótikus városháza impozáns épülete.

Barangolás Tallinnban - fél napos fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
Gyalogos városnézésünk alkalmával sétát teszünk a középkori városfallal körülvett óváros romantikus kis utcáin és felkeressük Európa egyik legszebb főterét. Részvételi díj: 25 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 8. péntek
Visby, Svédország (8:00-16:00)

A Svédországot tarkító sokszáz sziget közül Gotland egy valódi gyöngyszem. Központja, Visby, az évszázadok óta virágzó kikötőváros ma a környező országok lakóinak kedvelt kirándulóhelye, ahol a homokos partszakaszok mellett gazdag középkori örökséggel találkozhatunk. A városfal, amelynek első kövei a  12. században kerültek helyükre, Észak-Európa legszebb és legjobb állapotban fennamaradt ilyen építménye, mára a Világörökség része.

Visby ismeretlen arca - fél napos fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
A központban sétálva felkeressük a többszáz éves kőházakat, a ferences temlpom romjait (amely nyáron koncerteknek, télen jégpályának ad otthont), és a 13. századi, ma is gyönyörű katedrálist, és barangolunk a 3,5 km hosszú, kapukkal, bástyákkal megtűzdelt városfal mentén. A Strandpromenadenről szép kilátás nyílik a Balti-tengerre. Részvételi díj: 25 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 9. szombat
Helsinki, Finnország (9:00-17:00)

A finn főváros bája kétségkívül nyugalmában, természetközeli hangulatában és tengerparti fekvésében rejlik. Olyan főváros, ahova még nem gyűrűzött be a metropoliszokra jellemző nyüzsgés, ahol bicikliző, sétáló emberekkel találkozhatunk, egyedi tárgyakat árusító kis boltokra bukkanhatunk, kellemes parkokban sétálhatunk.

Helsinki legjava - fél napos fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
A buszos és gyalogos városnézés során felkeressük többek között a Sibelius emlékművet, az Olimpiai Stadiont, a Finnlandia Palotát, a parlamentet, a Szenátus teret, az Uszpenszki katedrálist és a Sziklatemplomot. Részvételi díj: 50 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 10. vasárnap
Érkezés Stockholmba (Svédország) 7:00 órakor. Kiszállás után felkeressük a világ egyetlen épen maradt XVII. századi csatahajójának otthont adó Vasa Múzeumot. Délután szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Lufthansa járataival, frankfurti átszállással (18:50-20:55, 21:40-23:15).

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Stockholm-Budapest útvonalon, a Lufthansa repülőjárataival
 • Repülőtéri illeték
 • Kikötői illetékek
 • Borravaló a hajón
 • Utasonként egy kézipoggyász (max. 55x40x23 cm, max. 10 kg) és egy feladott poggyász (max. 23 kg)
 • Szállás egy éjszakára Stockholmban, belvárosi szállodában, kétágyas szobában
 • Reggeli a szállodában
 • Hét éjszakás hajóút a Voyager of the Seas fedélzetén szállással belső, ablak nélküli kabinban (egyéb kabinkategóriák a kalkulációban)
 • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
 • Repülőtéri és kikötői transzferek
 • Stockholmi városnézés
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:
 

 • Fakultatív kirándulások a kikötések alkalmával

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám 20 fő.
 • Minimum létszám a fakultatív kirándulásokon: 16 fő.
 • 3 és 4 ágyas kabinok lekérésre, a szabad helyek függvénye.
 • Az utazáson való részvétel feltétele a hazautazástól számítva még legalább 6 hónapig érvényes útlevél!
 • A fizetési és lemondási feltétlek eltérnek az utazási feltételekben rögzítettektől! Hátralékfizetés 2022. április 21-ig. Lemondási feltételek és kötbérsávok, figyelembe véve a hajótársaság lemondási feltételeit: április 1-21.: 75 000 Ft/fő lemondási díj, április 22.-május 23. 50 %; május 24.-június 15. 75 %; június 16-tól 100 %. A kötbér alapja a részvételi díj, a repülőtéri illeték és a kikötői illeték, illetve a szentpétervári fakultatív kirándulás.
 • Az utasok és a személyzet védelme érdekében a Royal Caribbean hajók teljes személyzete rendelkezik koronavírus elleni oltással és a fedélzeten a szokásosnál is magasabb fokozatú higiéniai előírások vannak érvényben. Az utasokra vonatkozó protokollt 2022. nyarára még nem tették közzé, de várhatóan 2022-re is kiterjesztik a 2021-ben sikerrel alkalmazott feltételeket, melyek szerint jelenleg 12 éves kortól csak nyugati oltással rendelkező utasok szállhatnak hajóra, 12 év alatt pedig tesztkötelezettség van.

x A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 5.130 Ft fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 5.400 Ft fő
 3. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 6.660 Ft fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 7.110 Ft fő
 5. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 8.550 Ft fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 9.900 Ft fő
 7. Repülőtéri illeték 200.000 Ft fő
 8. Sztornó biztosítás 2,00 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 154300
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 154300

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2022.07.02-10.

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 154300

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!