ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.04.27 - 05.10
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.04.27 - 05.10
További árak és időpontok

Tartson velünk a ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS **** utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

A tangótól a szambáig: csoportos körutazás Argentínában és Brazíliában magyar idegenvezetéssel

Buenos Aires - Iguassú-vízesés - Rio de Janeiro

Fantasztikus városok, egzotikus tájak, fülbemászó dallamok kísérik végig a körutazást Dél-Amerika két talán legváltozatosabb szépségeket felvonultató országán: Argentínán és Brazílián. Buenos Aires európai hangulatú gyönyörű városa mellett a vidék, a természet szépségeire és a tangó rejtelmeire is rácsodálkozhatnak az utazók az első napok során. A montevideói fakultatív kirándulás egy harmadik ország, Uruguay szépségeibe is bepillantást enged. A lélegzetelállító Iguassu-vízesés argentin és brazil oldalról is felfedi a lenyűgöző természeti csoda változatos látnivalóit. Rio de Janeiro lenyűgöző városában pedig a Copacabana mellett a város és környékének emblematikus látnivalói és a szamba titkai is felfedezhetők. A ragyogó látnivalókat remek ételek kísérik, a helyi gasztronómia változatos, ízletes fogásaival.

Időpont: 2023. április 27. - május 9. (10 éjszaka)

Előkészületben: 2023. október 18-30.

1. nap o Budapest - Buenos Aires

Elutazás repülőgéppel, átszállással Buenos Airesbe a délutáni órákban.

2. nap o Buenos Aires

Megérkezés Buenos Airesbe a reggeli órákban. Dél-Amerika egyik leglenyűgözőbb városa változatos építészetének, koloniál épületeinek, francia palotáinak- és persze a város minden porcikáját átjáró tangónak köszönheti varázsát. Reggeli és felfrissülés a szállodában, majd félnapos autóbuszos városnézés Buenos Aires déli látnivalóinak felfedezésével: a Plaza de Mayo, mely a város alapításának helyszíne, a rózsaszín ház, az elnöki palota, a Cabildo, mely a gyarmati és barokk stílus ékes példája. A neoklasszicista stílusú Metropolitan katedrális után utazás a különleges hangulatú San Telmo negyedbe, ahol 1536-ban Pedro de Mendoza spanyol aranyvadász az első települést alapította Santa Maria de Buan Ayre néven. A következő megálló a La Boca negyede, Buenos Aires bölcsője: az 1800-as évek második felében a kikötőbe érkező emigránsok ezrei építették itt fel otthonaikat. Fémhulladékból épített, színesre festett házikói a város emblematikus látnivalói. Ebéd egy helyi étteremben. Szállás Buenos Airesben.

3. nap o Buenos Aires

Az argentin főváros északi látnivalóinak megtekintése félnapos városnézés keretében. Az elegáns Retiro és Recoleta negyedek, majd a San Martín tér megtekintése, ahol Jorge Luis Borge, az argentinok híres írója tette sétáit. Az Alvear Avenue elegáns üzletei és palotái után a Nuestra Se?ora Del Pilar bazilika megtekintése kívülről, mely Buenos Aires egyik legrégebbi, még a gyarmati időkből származó temploma. Végül a Recoleta temető, ahol Eva Peron sírja is áll. Utazás a modern és nyüzsgő Palermo negyedbe, ahol ebéd. A délután szabad. Este fakultatív program: ismerkedés a tangó alaplépéseivel, majd vacsora egy helyi étteremben, melyet az egyik híres tangó show megtekintése követ. Szállás Buenos Airesben.

4. nap o Buenos Aires

Egész napos kirándulás ,,Fiesta Gaucha": látogatás az argentin pampákra. Utazás egy jellegzetes argentin farmra, ahol ismerkedés a vidéki élettel. A házias ebéd során a vendégek megkóstolhatják az ízletes argentin grill ételeket, a parrillada fogásait, miközben zenés folklór műsor szórakoztatja őket. Ezt követően, a tehénpásztorok, más néven gaucho-k tartanak bravúros lovasbemutatót. A program után visszautazás Buenos Airesbe, ahol szállás.

5. nap o Buenos Aires (Montevideo)

Szabad program vagy egész napos fakultatív kirándulás Uruguay fővárosába, Montevideóba. Kora reggel transzfer a szállodától a kikötőbe, majd utazás komppal a La Plata folyó torkolatának túlpartjára, ahol már Uruguay található. A kb. két és fél órás kompút után megérkezés Montevideóba. A mindig pezsgő, spanyol hangulatú, élhető nagyváros Dél-Amerika egy újabb szeletét mutatja meg az utazóknak. Fekvése, parkjai, gazdag építészete, a Rambla több mint 20 km-es festői, part menti promenádja egy megkapóan szép város képét festi a látogatók elé. Ebéd a régi kikötő egy jellegzetes helyi éttermében, majd panoráma városnézés, mely során láthatók a város főbb nevezetességei: a Plaza Independencia főtere, ahol José Gervasio Artigas generális márványszobra található, a Palacio Salvo - Uruguay legmagasabb épülete, a felújított Solis Színház, mely Dél-Amerika első színházainak egyike, valamint s a régi és új városrész további jeles épületei. A városnézés után szabadidő vásárlásra, majd visszatérés komppal a La Plata folyón Buenos Airesbe. Transzfer a szállodába, szállás Buenos Airesben.

6. nap o Buenos Aires - Iguassu-vízesés

Kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az Iguassu-vízeséshez repülőgéppel. Érkezés az argentin oldalra. Transzfer az argentin oldal vízeséseihez. Az Argentína és Brazília határán található lenyűgöző Iguassu-vízesés a világ egyik legszebbje, összesen 270 zuhogóból és kisebb vízesésből áll. A vízesések legnagyobbika 80 méter magasról, hatalmas víztömeggel és nagy robajjal zúdul a mélybe, s a fenséges látvány alapján indokoltnak tűnik a névválasztás: Garganta do Diablo, vagyis az Ördög torka. A több helyen kiépített kilátókról páratlan a Niagara után második legnagyobb vízhozamú vízesés panorámája. Utazás kisvonattal, majd gyalogtúra a vízesésekhez, a kilátó pontokról az ördögtorok zuhatag csodálható meg. A lezúduló víz robaja már messziről hallatszik, látványa pedig semmihez sem hasonlítható. Út közben ebéd. Szállás a brazil oldalon, Foz do Iguacuban.

7. nap o Iguassu-vízesés

Délelőtt kirándulás a brazil oldal vízeséseihez: a hatalmas zuhatag újabb perspektívákból mutatja meg lenyűgöző szépségét. Fakultatív program: Macuco-szafari kirándulás. Felejthetetlen vízi kaland motorcsónakokkal a vízesések közelébe. Út közben ebéd. Este fakultatív program: grill büfévacsora egy tipikus brazil étteremben, melyet különböző latin-amerikai országok zenéjét és népművészetét bemutató folklór show műsor követ. Szállás Foz do Iguacuban.

8. nap o Foz do Iguacú - Itaipu - Rio de Janeiro

Reggeli után panoráma városnézés Foz do Iguacuban, majd az Itaipu-gát vízerőműnél. A Paraná-folyón, Brazília és Paraguay határán lévő vízerőmű a világ egyik legnagyobb gátja, az itt termelt áram Paraguay éves szükségletének 78%-át, Brazíliáénak 26%-át fedezi. A hét kilométer hosszú, mérnöki bravúrnak is beillő építmény hosszan kígyózó gátrendszere és a lezúduló víz lenyűgöző látványt nyújt. Ebéd, majd transzfer a repülőtérre, elutazás repülőgéppel Rio de Janeiro városába. Transzfer a szállodába, szállás Rio de Janeiróban, a Copacabanától séta távolságra lévő szállodában.

9. nap o Rio de Janeiro

Délelőtt városnézés a világ egyik legszebb városában, mely során lehetőség nyílik a történelmi látnivalók megtekintésére. Látogatás a Centro városrészben, amely az üzleti élet központja, itt található az Edgar Fonseca tervezte piramis alakú, modern Szent Sebestyén Katedrális, melynek belmagassága 96 méter. Pillantás a Maracana stadionra és a Sambadrome-ra, ahol minden év februárjában a riói karnevál során a város szambaiskolái vetélkednek egymással a dicsőségért. A Cinelandia negyedben a Municipial Színház és a Nemzeti Könyvtár és a Szépművészeti Múzeum látható. Ezt követően a riói botanikus kert megtekintése. Az 1808-ban létrehozott, világszinten is neves park történelmi jelentőségéről emlékművek, jeles épületek és műalkotások mesélnek, míg kertjei, üvegházai, tematikus gyűjteményei, páratlanul gazdag növényeket rejtenek. A program közben ebéd egy helyi étteremben. Este fakultatív program: grillvacsora a Churrascaria Palace étteremben. A több mint fél évszázados, nagy hagyományokkal rendelkező Churrascaria Palace étterem grillezett specialitásairól híres. A churrascaria vacsora során nyárson felszolgálva érkeznek az asztalhoz a legfinomabb grillezett húsok, melyekből a vendég óhaja szerint tálalnak. Az éteremben gazdag előétel- és salátaválaszték is rendelkezésre áll büféasztalokon. Szállás Rio de Janeiróban.

10. nap o Rio de Janeiro

Egész napos kirándulás Rióban a város két emblematikus látnivalójának: a Corcovadónak és a Cukorsüveg-sziklának a megtekintésével. Rio de Janeiro jelképe a Corcovado-hegyen lévő Megváltó Krisztus szobor, amely áldásra emelt karral magasodik a város fölé. A mintegy 10 milliós nagyváros közepén található impozáns sziklát a Tijuca esőerdő övezi, amelyet Rio tüdejének is neveznek. A közel 40 méter magas és 700 tonnás szobor a világ új hét csodájának egyike. A város másik jellegzetessége a Cukorsüveg-hegy, amely drótkötélpályán közlekedő kabinos felvonóval közelíthető meg. A két állomásból álló pálya első megállója a 224 méter magas Urca-hegyen van, majd innen üvegezett falú felvonóval közelíthető meg a Pao de Acucar, a Cukorsüveg-hegy, ahonnan szintén varázslatos a panoráma. Nem hiába szól a helyiek közmondása, miszerint Isten hat nap alatt teremtette a Világot, a hetediken pedig Riót. A program során ebéd a Casa da Feijoada étteremben, ahol a helyi, fekjete babból és húsokból készülő specialitás, a feijoada kóstolható meg. Szállás Rio de Janeiróban.

11. nap o Rio de Janeiro (Petropolis)

Egész napos szabad program Rio de Janeiróban. Fakultatív program: egész napos látogatás Petropolisban ebéddel. Petropolis, a Riótól autóbusszal 2 órára lévő lenyűgöző ,,császári város" az 1800-as években az uralkodócsalád nyári rezidenciájául szolgált. Épületeivel, bájos utcáival hűen őrzi I. és II. Péter császár emlékét. A Császári Múzeum megtekintése, melynek az egykori nyári rezidencia ad otthont és ahol értékes bútorok és személyes tárgyak mesélnek a régi időkről. Délután visszautazás Rio de Janeiróba, szállás.

12. nap o Rio de Janeiro - Budapest

A délelőtt szabad. Fakultatív program: utazás Rio egyik legújabb városrészébe, a 2016-os Olimpiára megépített Porto Maravilha kikötőhöz, ahol az olimpiai sétány és a Mauá tér a város legújabb ékességei. Itt látható Eduardo Kobra brazil street art művész több házfalat beborító alkotása, az Etnias (etnikumok), mely az olimpiai öt karikára rímelve ábrázolja az öt kontinens jellegzetes népcsoportjait. A 2 hónapig készült műalkotás a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült, mint a világ legnagyobb, egyetlen művész által készített graffitije. Ezt követően látogatás egy helyi szambaiskolában, ahol a karnevál kulisszái mögé nyerhetnek bepillantást az utazók. Rio de Janeiro életében a legfontosabb esemény az évente farsangkor megrendezésre kerülő Karnevál. A városban összesen 80 szambaiskolát és több mint 100 000 szambatáncost hoz lázba a versengés, melynek záróünnepségén a hat legjobb iskola lejt végig a Sambadrome-on fergeteges hangulatban. A kb. másfél órás program során a résztvevők bepillantást nyerhetnek az egyik vezető szambaiskola életébe, a szamba történetébe és a karneválok múltjába, és még arra is lehetőség nyílik, hogy a csodálatos kosztümöket magukra öltve megörökítsék e felejthetetlen eseményt. A program közben ebéd. Transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Budapestre. Éjszaka a repülőn.

13. nap o Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint a délutáni/esti órákban.

Minimum létszám: 14 fő

A programok sorrendje változhat!

A sárgaláz elleni védőoltás ajánlott! Az ajánlott védőoltásokról részleteket itt talál!

Szállás:

10 éjszakai szállás helyi besorolás szerint négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Szolgáltatások:

Ellátás:

(a leírás szerint)

x ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Buenos Aires és Rio de Janeiro - Budapest útvonalon, valamint belső repülőjáratokkal Buenos Aires - Iguazú - Rio de Janeiro útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
   

 • illetékek

 • 10 éjszakai szállás helyi besorolás szerint négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
   

 • 10 alkalommal reggeli, 8 alkalommal ebéd a leírás szerint
   

 • programok és kirándulások belépőjegyekkel
   

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
   

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok árai
  (minimum létszám: 10 fő)

  Buenos Aires -vacsora és tangó show
  Buenos Aires - Uruguay kirándulás Montevideóba ebéddel
  Iguassu - Macuco-szafari
  Iguassu - vacsora és Rafain show
  Rio - Petropolis kirándulás ebéddel
  Rio - churrascaria vacsora a Palace étteremben
  Porto Maravilha és látogatás egy szambaiskolában, ebéddel

ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS **** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Buenos Aires és Rio de Janeiro - Budapest útvonalon, valamint belső repülőjáratokkal Buenos Aires - Iguazú - Rio de Janeiro útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
  \n 

 • \n
 • illetékek

 • \n
 • 10 éjszakai szállás helyi besorolás szerint négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  \n 

 • \n
 • 10 alkalommal reggeli, 8 alkalommal ebéd a leírás szerint
  \n 

 • \n
 • programok és kirándulások belépőjegyekkel
  \n 

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n

Az ár nem tartalmazza:


  \n
 • borravalók

 • \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  \n 

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n
 • fakultatív programok árai
  \n(minimum létszám: 10 fő)
  \n
  \nBuenos Aires -vacsora és tangó show
  \nBuenos Aires - Uruguay kirándulás Montevideóba ebéddel
  \nIguassu - Macuco-szafari
  \nIguassu - vacsora és Rafain show
  \nRio - Petropolis kirándulás ebéddel
  \nRio - churrascaria vacsora a Palace étteremben
  \nPorto Maravilha és látogatás egy szambaiskolában, ebéddel

 • \n


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 162058
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

Brazília, Rio De Janeiro

Útazonosító: 162058

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

ARGENTÍNA ÉS BRAZÍLIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS ****

Brazília, Rio De Janeiro

Útazonosító: 162058

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!