Éjféli napsütés repülővel

Ft-tól/fő 472.000
Időpont: 2021.07.11 - 07.22
Legjobb ár: 472.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.07.11 - 07.22

Tartson velünk a Éjféli napsütés repülővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 472.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Budapest - Hamburg - Budapest repülővel
?  Négy észak-európai főváros megtekintése
?  22 éve Irodánk ajánlatai közt
?  Fjordok, fjellek, vízesések, rénszarvasok, tavak százai

"Ott állni az Északi-foknál és éjfélkor szemlélni a napkorongot a tenger horizontja fölött egyszerűen leírhatatlan érzés. Életre szóló élmény!"
Székely László - 21 éve a Skandináv utak specialistája

Program:

1. NAP: BUDAPEST - HAMBURG

Várhatóan kora délután bechekkolás és utazás egyénileg, a cégünktől kapott repülőjeggyel. Hamburgban a reptéren talál­kozás az idegenvezetővel és csatlakozás a magyar buszos cso­porthoz. Szállás.

2. NAP: PUTTGARDEN - R?DBY - KOPPENHÁGA

Reggel Puttgarden-R?dby útvonalon kompátkelés Dániába. Délben érkezés Koppenhágába. Városnézés: Amalienborg palota épü­letegyüttese, mely a királyi pár otthona, városháza, majd sétálunk a Str?geten, Európa egyik leghosszabb sétálóutcáján, felkeressük a Kerek Tornyot, Nyhavent, és a ,,Kis hableány" szobrot. Délután Európa leghosszabb hídján jutunk át Svédországba. Szállás.

3. NAP: SVÉDORSZÁG - OSLO

Svédországban a tengerpart mentén haladunk Norvégia felé. A határátkelés során a 420 m-es Svinesund-hídon megyünk át, ahonnan egy csodálatos fjord látványa tárul elénk. Oslóba érke­zésünk után, gyalogos és buszos városnézés (múzeumok, királyi palota, színház, Parlament, Vigeland-szoborpark...). Belvárosi szállás Oslóban. Este, aki akar, a hangulatos kikötői negyed­ben és a központban sétálhat, és élvezheti már itt is, hogy este milyen sokáig van világos.

4. NAP: OSLO - LILLEHAMMER - TRONDHEIM

Oslót elhagyva a Mjosa-tó mentén utazás Lillehammerbe. Itt az olimpiai sísáncot és a különleges skanzent tekintjük meg ahol a norvég népi építészet jellegzetes darabjait állították ki. Ezt követően a csodaszép Gundbrandsdal-völgyön haladunk keresztül, melyet gyorsfolyású folyók, vízesések tarkítanak.

5. NAP: TRONDHEIM - MO I RANA

Délelőtt Trondheimben a gótikus koronázási katedrálist tekint­jük meg, majd séta a központban. A Trondheim-fjord mentén haladunk Steinkjer felé, közben a festői Snasa-tavat is érint­jük a Lappföldön. Mo i Rana felé közeledve láthatunk több látványos vízesést, hófödte hegycsúcsokat, és egy fantasztikus fjellet. Szállás.

6. NAP: MO I RANA - TROMS?

Ezen a napon lép át a csoport az Északi-sarkkörön. Megállás, fény­képezés, emléktárgyak vásárlása a sarkkörön kialakított boltban. Fantasztikus hegyvonulatok, fjordok látványa a nap során. Rövid pihenő a híres kikötővárosban, Narvikban. Észak-Norvégia egyik legkülönlegesebb fekvésű városánál, Troms?-nél szállás.

7. NAP: TROMS? - HAMMERFEST

Utazás a csipkés észak-norvég partvonalon. Közben szép lát­ványt nyújtanak a fjordok és a Lyngen-Alpok. Különleges lesz a táj változása, ahogy a legészakibb vidékre érkezünk. Altában megtekintjük a Világörökség részét képező többezer éves sziklarajzokat. Szállásunk a világ (!) legészakibb városának, Hammerfestnek a közelében lesz. Ha az időjárás engedi, már itt is lehet gyönyörködni az éjszakai napsütésben.

8. NAP: HAMMERFEST - ÉSZAKI-FOK (NORDKAPP)

Délelőtt séta Hammerfestben, mely érdekes belvárossal, és kikötővel rendelkezik. Délután az utolsó 120 km-t tesszük meg a Struve földmérő vonalat átlépve az Északi-fokig. Keresztülhaladunk a vadregényes Sennalandon, a Porsangerfjord partján, míg elérjük Mager?ya szigetét. A nap során számtalan alkalommal találkozunk az úton, ill. közvetle­nül mellette sétáló rénszarvasokkal. Alagúton keresztül jutunk Honningsvágig, majd 1 óra múlva elérjük az Északi-fokot. Itt az éjféli napsütésben lehet gyönyörködni, melyet remél­jük, az időjárás is lehetővé tesz. Felejthetetlen élmény azt látni, hogy a Nap közeledik a horizont felé és éjfél után anél­kül, hogy lebukna, elkezd emelkedni. Az egészet, egy több mint 300 m magas sziklaszirtről követhetjük, mely a kontinen­sünk legészakibb(!) pontja. A közeli Nordkapp-csarnokban vásá­rolni és étkezni is lehet. Mindenki kap egy színes igazolást, hogy az Északi-foknál, Európa legészakibb szárazföldi pontján járt. Kb. fél 1-kor indulunk le a szikláról. Szállás.

9. NAP: ÉSZAKI-FOK - FINNORSZÁG - ROVANIEMI

Irány Finnország. Karigasnieminél lépjük át a határt. Haladunk dél felé, közben az úttesten sétáló rénszarvasok mellett a feny­vesekkel és tavakkal díszített finn tájban gyönyörködhetünk. Nem véletlenül hívják az ezer tó országának Finnországot. A szinte érintetlen természet csodás látványa kíséri utunkat. Szállás Rovanieminél.

10. NAP: ROVANIEMI - JYVÄSKYLÄ

Délelőtt az Északi-sarkkörön lévő ,,Mikulás városkában" néze­lődés, ajándékvásárlási lehetőség. Aki akar, a ,,Mikulással" is fényképezkedhet. Különleges lehetőség: olyan képeslap feladása, melyet karácsonyra kézbesítenek! Tovább haladunk délre és Ouluban, a kellemes hangulatú kikötővárosban város­nézés. Este érjük el Jyväskylät, ahol a szállásunk lesz.

11. NAP: JYVÄSKYLÄ - HELSINKI - TURKU

A déli órákban érkezünk Helsinkibe. Kb. 3 órás városnézés. Fő látnivalók: Sibelius-emlékmű, Szenátus tér, kikötő, Sziklatemplom, majd rövid szabadprogram és indulunk Turkuba. 21 órakor behajózás Svédország felé. Szállás 4 ágyas (igény ese­tén 2 ágyas) tusoló/WC-s belsőkabinokban.

12. NAP: STOCKHOLM - BUDAPEST

Korai reggeli a hajón. Kikötés után kezdjük a városnézést Stockholmban. Fő látványosságok: Királyi palota, óváros, kated­rális, parlament, városháza... A Stockholmba látogatók nem mulaszthatják el a Vasa Múzeum felkeresését. Skandinávia leg­látogatottabb kiállítóhelye őrzi II. Gusztáv Adolf fenséges hajó­ját, amely 335 hullámsírban eltöltött év után tekinthető meg. Ezt követően transzfer a reptérre, hazarepülés. Várható érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák, 1 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel

x Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Egyágyas felár (hajókon nem lehetséges) 145.000 Ft fő
  2. Fakultatív vacsora (11 alkalom) 112.000 Ft fő
  3. Kétágyas kabin (Finno. és Svédo. közt) /fő 18.000 Ft fő
  4. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
  5. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
  6. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
  7. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 95.000 Ft fő
  8. Utasbiztosítás - Prémium 14.400 Ft fő
  9. Utasbiztosítás - Standard 9.600 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 141265
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 141265

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 141265

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!