Észak aranyháromszöge

Ft-tól/fő 230.000
Időpont: 2021.07.27 - 08.01
Legjobb ár: 230.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.07.27 - 08.01

Tartson velünk a Észak aranyháromszöge utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 230.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Repülővel Stockholmba, vissza Szentpétervárról
?  A városok közt utazás hajón, helyszínen busz
?  A három legszebb északi város
?  Szentpétervár melletti paloták

"Az utasok nagyon élvezték, amikor a hajó siklott a szigetek közt, rengeteg fénykép készült a tájról."
Prónay Gyula - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - STOCKHOLM

Menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban talál­koznunk az idegenvezetővel a reptéren. Bechekkolás után utazás Stockholmba. Megérkezés után transzfer a központba. Útközben megállunk a Városháza épületénél. A város egyik ékessége ez az épület. Itt szokták tartani a Nobel díj átadása utáni fogadá­sokat. Stockholmot 1252-ben alapították, ma közel egy mil­lió lakossal rendelkezik. Különleges a fekvése, mivel 14 szigetre épült. A szigeteket összesen 53 híd köti össze. A modern városne­gyed megtekintésével kezdünk. Sétánk során érintjük az újonnan kialakított központot, a sétálóutcát, a piacteret melynek sarkán áll az az épület, ahol át szokták adni a Nobel díjakat, végül felke­ressük a meggyilkolt Olof Palme-emlékhelyét is. Tovább haladva, elfoglaljuk belvárosi szállásunkat. A szálloda közelében több bolt és étterem található. Vacsora egyénileg. Aki szeretne speciális éttermet választani, van arra is lehetősége, az idegenvezető is segít, ha valaki vacsorázni szeretne.

2. NAP: STOCKHOLM - BEHAJÓZÁS

Reggeli után folytatjuk a svéd főváros megtekintését. Besétálunk a Gamla Stan területére, mely tulajdonképpen az óvárosa Stockholmnak. Az utcák keskenyek, több saroknál még látha­tóak a kerékvető oszlopok. A keskeny magas házak homlokzatai különleges színezetet kaptak. Megtekintjük a katedrálist, mely­ben koronázzák a svéd királyokat évszázadok óta. Másik érde­kes templom a Lovagok temploma, melyben az uralkodó család több síremléke is megtalálható. Szintén itt az óvárosi terüle­ten található a Parlament (Ricksdagshuset) épülete. Az óváros ékessége a Királyi Palota. Az épület melletti udvaron van min­den nap a látványos őrségváltás. Természetesen ezt is meg­tekintjük. Délután a szabadidő alatt lehetőség lesz a Királyi Palota szobáinak meglátogatására és ajándéktárgyak vásárlá­sára. A palotában különösen látványos a Koronázási terem. Késő délután transzfer a kikötőbe és elhelyezkedünk a kabinunk­ban. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón. (Az árban sör, bor, üdítő korlátlan fogyasztása is benne van). Éjszaka 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) kabinokban. Itt 2 éjszakát töltünk.

3. NAP: HELSINKI - BEHAJÓZÁS

A délelőtti órákban kötünk ki a finn fővárosban. A csomagunk marad a kabinban, útlevél ellenőrzés után szállunk ki a hajó­ból, ahol már vár autóbuszunk és így kezdjük Helsinki megis­merését. Először busszal elmegyünk az Olimpiai Standionhoz. A mai napig is az 1952-es Helsinki olimpia volt a legsikere­sebb a magyar aranyérmeket tekintve. Sétálunk az Olimpiai Parkban, lefényképezhetjük a híres finn futó, Nurmi szobrát is, majd tovább indulunk a Sibelius-emlékműhöz. Egy hölgy alkotása ez a különleges építmény. Tovább haladunk és fel­keressük a Sziklatemplomot. Nem véletlen az elnevezése, mert a modern templom kialakítása egy hegyoldalon kőze­tek kivágása során valósult meg. Buszos körutunkat befejezve a belvárosban állunk meg. Séta a központban, mely során megtekintjük a Szenátus teret, és a föléje magasodó hatal­mas templomot. Közelben található a Parlament is. Tovább sétálva érjük el a kikötőt, melynek előterében mindig hatal­mas a nyüzsgés, mert ez egy piac is ajándéktárgy árusító pavilonokkal. Az esti órákban visszaszállunk a hajóra és irány Szentpétervár. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón.

4. NAP: SZENTPÉTERVÁR - CARSZKOJE SZELO

Reggeli a hajón. Várhatóan 9 órakor kötünk ki. A kikötőben vár bennünket autóbuszunk és kezdjük programunkat. Buszos és gyalogos városnézés a Néva-parti gyöngyszemben. Ízelítő a látnivalókból: Admiralitás épülete, Néva-parti paloták, Nagy Péter-lovasszobor. Ezt követően megnézzük a Véren Megváltó Székesegyházat, melynek sokszínű hagymakupolái meseszépek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programunkat Palota tér, Ermitázs (Téli Palota) megtekintésével (belépő) folytatjuk. Délután fakultatív prog­ram keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk Katalin-palota, világhírű a felújított Borostyánterem és a Trónterem. Garantált fakultatív program: Carszkoje Szelo meg­tekintése belépővel: 22.000,- Ft. Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, majd szállásunkra. Ezt követően vacsora.

5. NAP: SZENTPÉTERVÁR - PETRODVOREC

Délelőtt fakultatív program keretében a csodaszép régi cári kas­télyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet és annak gondozott parkját, szökőkútjait tekinthetjük meg. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangulatos díszparkot. Látjuk azt a pompát, amely a cári család életét körbe ölelte. Garantált Petrodvorec fakultatív kirándulás belépővel: 20.000,- Ft. Kora dél­után érkezünk vissza Szentpétervárra ahol folytatjuk a városné­zést (Izsák-székesegyház, Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt), a Péter Pál erőd és székesegyház, majd szabadprogram. Aki nem szeretne jönni a fakultatív prog­ramokra, annak önálló séta Szentpéterváron. Ezekre a kirándu­lásokra a helyszínen nem tudunk jelentkezést elfogadni, mert a belépőket előre meg kell rendelnünk.

6. NAP: SZENTPÉTERVÁR - BUDAPEST

Várhatóan a délelőtti órákban indul gépünk Szentpétervárról hazafelé. Ezért reggeli után transzfer és hazautazás. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a kora délutáni órákban.


Oroszországba vízum szükséges. Igény esetén a vízumot irodánk intézi. Ebben az esetben, már jelentkezéskor kérjük az útlevél fénymásolatát. Az útlevélnek a hazaérkezéstől min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! 

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák, 2 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel, Hajóval

x Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Carszkoje Szelo (belépővel) 22.000 Ft fő
 2. Egyágyas szoba felára 48.000 Ft fő
 3. Fakultatív vacsora (2 alkalom) 17.500 Ft fő
 4. Fakultatív vacsora (a hajón) 26.000 Ft fő
 5. Ingyenes módosítási és lemondási lehetőség 2021. márc. 20-ig 0 Ft fő
 6. Kétágyas kabin felár (/fő) 24.000 Ft fő
 7. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
 8. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
 9. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
 10. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 120.000 Ft fő
 11. Utasbiztosítás - Prémium 7.200 Ft fő
 12. Utasbiztosítás - Standard 4.800 Ft fő
 13. Vízumdíj + ügyintézés 15.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 141172
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!