Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.02.13 - 03.01
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.02.13 - 03.01

Tartson velünk a Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 17 nap / 16 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 17 nap / 16 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Thaiföld és Kambodzsa tájai, építményei a világ legkülönlegesebb látnivalói között vannak. Körutazásunkon elsőként a szuperizgalmas, energikus Bangkok mutatkozik be, ahol a hagyományok mellett megférnek a futurisztikus felhőkarcolók és népes lakónegyedek. A nagyvárost elhagyjuk, sétálunk az ősi sziámi főváros, Ayutthaya történelmi parkjában, felfedezzük Kanchanaburi buja folyóparti dzsungelét, megnézzük a történelmi jelentőségű hidat a Kwai-folyón, megmártózunk a hét lépcsős Erawan-vízesés természetes medencéiben. Utazásunk másik fénypontja a dzsungel fogságából kiszabadított, lenyűgöző Angkor, az egykori Khmer Királyság fővárosa. Továbbutazunk dél felé, felfedezzük a Mekong-parti fővárost, Phnom Penht majd az utazást a finom homokos tengerparton pihenjük ki.

Az út kiemelt értékei:

 • Utazásunk változatos látnivalókat, tájakat és a világ leglátogatottabb nagyvárosát, Bangkokot érinti
 • Jó helyismerettel rendelkező, tapasztalt idegenvezető az út teljes időtartama alatt
 • Kényelmes, jó minőségű szálláshelyek, központi elhelyezkedéssel
 • Világörökségi helyszínek: Ayutthaya, Angkor, Sambor Prei Kuk
   

Programok 

február 13. hétfő
Elutazás átszállással Bangkokba (Budapest-Dubaj 15:10-23:20, Dubaj-Bangkok 03:05-12:05).

február 14. kedd
Kora délután érkezünk Bangkokba. Thaiföld fővárosában a több ezer éves thai kultúra érdekes ötvözetet alkot a mai, modern, felhőkarcolókkal tűzdelt nagyvárossal. Transzfer a szállodába, szállás: Mandarin Hotel by Centre Point 4*.

február 15. szerda
Délelőtt Bangkokot, a Chao Phraya folyó partján épült metropoliszt fedezzük fel.  Az ellentétek városának is nevezhetjük, hiszen remekül megférnek egymás mellett a hagyományos, cölöpökön álló házak és az aranyozott, csillogó templomok, a nyüzsgő piacok és a hatalmas bevásárlóközpontok, illetve a nagy forgalomban száguldó tuk-tukok és a modern Skytrain (magasvasút). Az út során felkeressük a thai főváros legfontosabb látnivalóit: a Királyi Palota együttesét a smaragd Buddhával, valamint a Wat Phot a 45 méteres fekvő Buddhával.  Délután szabadidő.

Esti fakultatív tuk-tuk street food túra a kínai negyedben: 95 USD/fő. Belekóstolunk az igazi bangkoki életstílusba és belevetjük magunkat a nagyvárosi éjszakába. Felpattanunk a tuk-tukra majd a kínai negyed szívét, a Yaowarat utcát fedezzük fel, ahol a neonfények világítják meg a régi üzleteket, családi kifőzdéket Megkóstoljuk a legnépszerűbb helyi ételeket, majd a virágpiacot is meglátogatjuk. A nyüzsgés után jólesik a csend: a kivilágított sztúpák látványa végtelen nyugalmat sugároz, így fejezzük be a mozgalmas estét.

Szállás Bangkokban: Mandarin Hotel by Centre Point 4*.

február 16. csütörtök
Elhagyjuk a nagyvárost, elsőként a 17. században épült Nyári Palotát látogatjuk meg, mely a korabeli kelet és nyugat építészeti stílusait vegyíti, kertje a Loire-menti kastélyok mintájára készült. Sziám második fővárosát, Ayutthayát keressük fel: a burmai hadsereg által a 18. században elpusztított város templomai és erődítményeinek romjai mesélnek nekünk a dicső múltról. Ebéd után továbbutazunk a Kwai folyó partján fekvő Kanchanaburiba, ahol az éjszakát is töljük: Felix River Kwai Resort 4*.

február 17. péntek
Első megállónk az ausztrál kormány által fenntartott háborús emlékmúzeum, ahol a vasút építésének szörnyű körülményeivel ismerkedünk meg, ezután meglátogatjuk a híres hidat, melyet a foglyok építettek, vonatra is ülünk, hogy más perspektívából is megnézzük a tájat. Ebéd után az Erawan nemzeti parkba látogatunk el, itt látható a világ egyik legszebb vízesése, a hét lépcsős Erawan vízesés. Lenyűgöző a látvány a legfelső szintről, megéri felmenni a a meredek ösvényen, majd utána megmártózni a természetes medencében. Szállás Kanchanaburiban: Felix River Kwai Resort 4*.

február 18. szombat
Délelőtt szabadidő, majd elindulunk a bangkoki repülőtérre. Útközben megállunk Nakhom Patomban, ahol  az ország legrégibb buddhista templomát és legmagasabb, 120 méter magas sztúpáját nézzük meg. Este elutazunk repülővel Kambodzsába, Siem Reap városába (Bangkok-Siem Reap 20:15-21:20). Megérkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Tara Angkor Hotel 4*.

február 19. vasárnap
Angkor - a khmer építészet és szobrászat különleges "templomvárosa" - ma Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb turistalátványossága. Délelőtt Angkor Thom ősi városát látogatjuk meg. Elsőként Bayon templomát keressük fel, amely több száz faragott kőarccal díszített gigantikus oszlopaival, és falait borító domborműveivel a XII. századi Angkor mindennapjaiba enged bepillantást. Ismerkedés a Mennyei Palota romjaival, az Elefántos terasz és a leprás király teraszának lenyűgöző szobraival. Délután a varázslatos Angkor Watot látogatjuk meg, melyet egykoron a földi mennyországként tiszteltek. A palota Angkor legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt épülete, amely közel 210 hektáros területen fekszik, majd a 12-13. század fordulóján épült Ta Prohm mahájána buddhista templom-kolostorhoz látogatunk, melynek különlegessége, hogy ma is úgy látható, ahogy a régészek az őserdő mélyén rátaláltak, hatalmas fák fogságában, indákkal benőve.

Este fakultatív khmer showműsor: 14 000 Ft/fő.  Látványos showműsor fiatal kambodzsai táncosokkal: ismerjük meg a kambodzsai történelmet és kultúrát. A Phare Circus jótékonysági szervezet is: a szegény, de tehetséges művészeknek  ad lehetőséget, hogy kibontakoztathassák tehetségüket.

Szállás Siem Reapben: Tara Angkor Hotel 4*.

február 20. hétfő
Délelőtt a  Tonle Sap-tó partján cölöpökön álló falut, Kompong Khleangot fedezzük fel, és hajóról is ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Ebéd program közben. Délután szabadidő. Szállás Siem Reapben: Tara Angkor Hotel 4*.

február 21. kedd
Elindulunk a főváros, Phnom Penh felé. Útközben a 12. században épült Kompong Kdei hidat, majd Sambor Prei Kukban, a Chenla királyság egykori fővárosának régészeti területén a pre-angkori templomegyüttes maradványait nézzük meg. A következő megálló Skun, ami a sült, grillezett tarantulákat kínáló piacáról ismert település. Szállás Phnom Penh-ben: Anik Boutique Hotel & Spa 4*.

február 22. szerda
Egész nap a Mekong folyó partján fekvő Phnom Penh-el, becenevén "Ázsia gyöngyével" ismerkedünk. Első látnivalónk a Királyi palota területén található, a király kincseit örző Ezüstpagoda (kívülről). Láthatunk itt tömör aranyból készült, majdnem 10 000 gyémánttal kirakott Buddha szobrot és egyéb, a királynak ajándékozott műtárgyat. A Nemzeti Múzeumban a khmer művészet emlékeivel ismerkedünk, majd a város névadóját, a dombra 1372-ben épült Phnom pagodát látogatjuk meg. Következő megállónk az egykori iskola, a Tuol Sleng, melyet a vörös khmerek börtönnek használtak és uralmuk alatt elképzelhetetlen szörnyűségeket követtek el saját népük ellen.  A városnézés az orosz piacon ér véget  - nevét onnan kapta, hogy ide jártak a '80-as években itt állomásozó katonák.  A piac rendkívül gazdag választéka vásárlásra csábít - szép kézműves tárgyakat és szuveníreket találhatunk itt. 

Este fakultatív hajózás a Mekong-folyón: 10 000 Ft/fő. Élvezzük a naplementét az óriási Mekong-folyón az egy órás hajókázás során. Elhaladunk a nevezetességek mellett és részesei lehetünk a vibráló város esti újjáéledésének.

Szállás Phnom Penh-ben: Anik Boutique Hotel & Spa 4*.

február 23. csütörtök
Elutazunk a Thai-öböl felé, útközben megállunk a Bati-tónál és megnézzük a legfontosabb angkori király által emelt kis templomot. Szállás Kepben: Vakara Hotel Kep 4*.

február 24. péntek
Elsőként Kep városát fedezzük fel. Az egykor népszerű koloniális tengerparti üdülőváros az indokínai háború után eljelentéktelenedett, a franciák által emelt villákat a vörös khmerek lerombolták. Az utóbbi időben ismét felfedezték szép tengerpartját, páratlanul ízletes tengeri herkentyűket kínáló éttermeit és nemzeti parkját. A ,,só és bors" földjével ismerkedünk tuk-tukkal. Kampotban termesztik a legjobb minőségű és legdrágább borsot és a sókitermelés is jelentős. Szállás Kepben: Vakara Hotel Kep 4*..

február 25. szombat
Továbbutazunk Sihanoukville-be, ahol a következő három éjszakát töltjük a tengerparton. A Thai-öbölben fekvő várost a korábbi király után nevezték el, és Kambodzsa legfontosabb üdülővárosa lett, hosszú és festői tengerparti strandjainak köszönhetően, az elmúlt években pedig szédületes fejlődésen ment keresztül. Szállás a tengerparton: Sokha Beach Resort 4*.

február 26-27. vasárnap-hétfő
Pihenés a tengerparti szállodában. Szállás: Sokha Beach Resort 4*.

február 28. kedd
Transzfer Phnom Penh repülőterére, elutazás Bangkokba (Phnom Penh-Bangkok 19:25-20:40).

március 1. szerda
Továbbutazás Budapestre az Emirates járataival átszállással, megérkezés kora délután (Bangkok-Dubaj 01:05-05:00, Dubaj-Budapest 10:35-13:35).

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Bangkok útvonalon, egy átszállással az Emirates járataival, turista osztályon
 • Repülőjegy Phnom Penh-Bangkok útvonalon a Bangkok Airways járatával
 • Repülőjegy Bangkok-Siem Reap útvonalon az AirAsia járatával
 • Fejenként 1 x 20 kg tömegű feladott poggyász és 1 x 7 kg tömegű, max. 30 x 15 x 40 cm méretű) kézipoggyász
 • Repülőtéri illetékek
 • Szállás két éjszakára Bangkokban a Mandarin Hotel by Centre Point Hotelben, kétágyas deluxe szobában
 • Szállás két éjszakára Kanchanaburiban, a Felix River Kwai Resortban, kétágyas superior szobában
 • Szállás három éjszakára Siem Reapben, a Tara Angkor Hotelben, kétágyas superior szobában
 • Szállás két éjszakára Phnom Penh-ben, az Anik Boutique Hotel & Spa kétágyas deluxe szobáiban
 • Szállás két  éjszakára Kepben, a Vakara Hotelben, kétágyas deluxe szobában
 • Szállás három éjszakára Sihanoukville-ben, a Sokha Beach Resortban, kétágyas kertre néző superior szobában
 • Reggeli, három alkalommal ebéd
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza:

 • Vízumdíj (Kambodzsa): 30 USD/fő a helyszínen, belépéskor fizetendő
 • Ajánlott szervizdíj: 60 USD/fő

 

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám: 20 fő.
 • A fakultatív programok minimum létszáma: 15 fő.
 • A kambodzsai vízum igényléséhez az elutazástól számított minimum még fél évig érvényes útlevélre van szükség. 
 • Délkelet-Ázsiában a szobák kisebbek mint Európában, ezért kérjük vegye figyelembe, hogy a háromágyas elhelyezés szűkös és a harmadik ágy általában pótágy.
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 60 napon kívüli útlemondás esetén  az AirAsia légitársaság  lemondási szabályzata szerinti  60 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
x Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 9.690 Ft fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 10.200 Ft fő
 3. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 12.580 Ft fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 13.430 Ft fő
 5. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 16.150 Ft fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 18.700 Ft fő
 7. Sztornó biztosítás 2,00 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160372
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Kambodzsa, Sihanoukville

Útazonosító: 160372

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Kambodzsa és Thaiföld - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.13.-03.01.

Kambodzsa, Sihanoukville

Útazonosító: 160372

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!