KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Ft-tól/fő 899.000
Időpont: 2021.04.06 - 04.20
Legjobb ár: 899.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.04.06 - 04.20
További árak és időpontok

Tartson velünk a KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 15 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 899.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 15 nap / 13 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Kína és Hongkong csodái

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Peking - Xi'an - Sanghaj - Guilin - Yangshuo - Hongkong (Makaó)

Kína, ez a páratlan kulturális örökséggel rendelkező, szélsőségektől sem mentes ország hatalmas, sokszínű és folyamatosan változó. Kínába ezért mindig kihívás és kaland az utazás, akár először, akár többedszer járunk itt. Látnivalóinak száma szinte feldolgozhatatlan. A császárvárosok, a Nagy Fal, a kínai agyaghadsereg régmúlt időkről mesélnek, Sanghaj és Hongkong a modern Kína portréját festik meg, a Dél-Kínai hegyvidék és a Li folyó nyugalmas tájai a természet időtlenségét dicsőítik. A kínai körutazás a legszebb látnivalók mellett Kína igazi arcát is igyekszik megmutatni.

Kína és Hongkong csodái körutazás 1. nap: Budapest - Peking

Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

Kína és Hongkong csodái körutazás 2. nap: Peking

Megérkezés délután Pekingbe. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Séta Pekoing leghíresebb bevásárlóutcáján, a Wangfujingon. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 3. nap: Peking

Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: ,,északi főváros". Látogatás a Tienanmen-téren. Az 1406-1420 között épült Tiltott Város megtekintése, amely a Ming és a Csing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Látogatás a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palotánál és egy helyi gyöngymanufaktúrában. Séta Liulichang antik utcáján, végül vásárlási lehetőség a Selyem utca piacain. Esti fakultatív programlehetőség: kungfu show. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 4. nap: Peking

A 2008-as pekingi olimpiai falu - a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről, majd a Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének megtekintése. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Látogatás egy tradicionális teaházban. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 5. nap: Peking - Xi'an

Az Ég templomának - szó szerint lefordítva az Ég oltárának megtekintése, amely az egyik legnagyobb kínai templomegyüttes. Az Égi Imádságok csarnokát a Vöröslépcső-híd köti össze a Mindenség Istenének templomával és a kőoltárral, ahol a császár mutatott be áldozatot az Égnek és őseinek a téli napforduló idején. Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain. Délután transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpressz vonattal Xi'an városába. Szállás Xi'anban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 6. nap: Xi'an

Xi'an leginkább az agyaghadseregről nevezetes, de innen indult a híres selyemút is. A városnézés rögtön a páratlan terrakotta katonák megtekintésével kezdődik. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. A 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda megtekintése. A Wende császárné emlékének szentelt robosztus téglaépület fa belső szerkezetet rejt, főcsarnokában három Buddha-szobor látható. Este fakultatív programlehetőség: Tang dinasztia show. Szállás Xi'anban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 7. nap: Xi'an - Sanghaj

Városnézés Xi'anban, Kína egykori fővárosában, amely nevének jelentése ,,örök béke". Városnézés során a régi városfal megtekintése, majd látogatás a Shanxi Történeti Múzeumban. Délután elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba. Este fakultatív programlehetőség: akrobata show. Szállás Sanghajban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 8. nap: Sanghaj

Városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárlóutcáján. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 9. nap: Sanghaj -Guilin

Transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Délkínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Szállás Guilinben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 10. nap: Guilin - Yangshuo

Hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuo városába. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshuo-ba érkezve séta a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshuo-ban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 11. nap: Yangshuo - Gulin - Hongkong

Transzfer a vasútállomásra, elutazás szuperexpressz vonattal Guilinből Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 12. nap: Hongkong (Makaó)

Egész napos szabad program Hongkongban vagy fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado - a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert, majd látogatás egy kaszinóban. Késő délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállás.

Kína és Hongkong csodái körutazás 13. nap: Hongkong

Városnézés során ismerkedés a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd hajókázás szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással az esti órákban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 14. nap: Hongkong - Budapest

Megérkezés Budapestre a mentrend szerint.

Minimum létszám: 15 fő.

 
Peking "TOP 5" látnivalója
Egy ázsiai metropolisz, ahol többen laknak, mint Magyarországon. Egy hatalmas város, mely a világ egyik legősibb, s egyben az egyik legdinamikusabban fejlődő fővárosa. Egy város, amely nem hagyja unatkozni látogatóit: több mint 200 látványosságot 7300 történelmi helyet kínál felfedezésre. Peking - Beijing, vagy egyszerűen csak ,,Jing", ahogyan lakosai hívják, a kínai utazások ,,nulladik" kilométerköve, az országnak nem csupán fővárosa, de első számú és kihagyhatatlan látnivalója.

A Tiltott Város

Falai két császári dinasztia családi titkait és múltját őrzik

A Tienanmen tér

Szó szerint óriási élmény

Az Ég temploma

A legszentebb császári templom valóságos építészeti remekmű

A Nyári Palota

A császárok egykori pihenőhelye ma a harmónia szentélye

A hutongok

Régi idők Pekingje

Szállás:

11 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Ellátás:

félpanziós ellátás a programleírás szerint

x KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Peking/Hongkong - Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi'an - Sanghaj - Guilin útvonalon, Peking - Xi'an között és Guilin - Hongkong között szuperexpressz vonattal másodosztályon

 • illetékek

 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

 • 11 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)

 • programok belépőjegyekkel

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • vízumdíj (29 000 Ft/fő)

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • borravaló (javasolt mértéke kb. 5-6 USD/fő/nap)

 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)
  Peking - kungfu show
  Xi'an - Tang dinasztia show
  Sanghaj - akrobata show
  Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón
  Yangshuo - Liu San Jie fény show
  Hongkong - Makaó kirándulás

KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Peking/Hongkong - Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi\'an - Sanghaj - Guilin útvonalon, Peking - Xi\'an között és Guilin - Hongkong között szuperexpressz vonattal másodosztályon

 • \n
 • illetékek

 • \n
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

 • \n
 • 11 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • \n
 • félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)

 • \n
 • programok belépőjegyekkel

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n

Az ár nem tartalmazza:


  \n
 • vízumdíj (29 000 Ft/fő)

 • \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n
 • borravaló (javasolt mértéke kb. 5-6 USD/fő/nap)

 • \n
 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)
  \nPeking - kungfu show
  \nXi\'an - Tang dinasztia show
  \nSanghaj - akrobata show
  \nSanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón
  \nYangshuo - Liu San Jie fény show
  \nHongkong - Makaó kirándulás

 • \n


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 114717
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Kína, Körutazás Hong-Kongban

Útazonosító: 114717

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

KÍNA ÉS HONGKONG CSODÁI - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Kína, Körutazás Hong-Kongban

Útazonosító: 114717

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!