Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.11.14 - 11.21
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.11.14 - 11.21

Tartson velünk a Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás

1. nap
REPÜLÉS MADEIRÁRA

Repülés Budapestről Madeirára. Idegenvezetőnk fogadja
Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás: Dom Pedro Garaju *** vagy Hotel Dorisol Mimosa *** vagy hasonló. (A hotel változhat!).


2. nap
KELET-MADEIRA (EGÉSZ NAPOS)

A napunknak látványos kezdést biztosít a sziget egyik legmagasabb pontja, a Pico Arieiro, mely 1818 méter magas. Innen álomszép kilátás nyílik a környező, zöldellő lankákra, és a sejtelmes felhőkre. Tiszta időben akár a Paul de Serra fennsíkon lévő szélturbinákat is megpillanthatjuk, Innen a Ribeiro Frio völgyben a laurissilva, azaz babérerdő vár ránk. Megállunk egy rövid levada sétára. A levada egy tipikus madeirai turistaútvonal, mely a növények ellátását biztosító vízicsatornák köré épültek. Körülbelül 25 perces ballagás után érjük el a Balcőes kilátópontot. A buszunkhoz visszafelé egy újabb, kb. 20 perces gyaloglás vezet. Faial falucska felé tartunk, majd Santana varázsol el minket jellegzetes, háromszöget formázó kis faházaival. Majd elhaladunk Porto da Cruz, illetve a sziget jelképének számító Sasszikla, azaz Penha D'Águia mellett. Kihagyhatatlan élményt ígér a rumfőzde Engenhos do Norte-nál. A nap méltó zárását jelenti Ponta S. Lourenco, Madeira legkeletibb pontja, ahonnan elénk tárul az északi és a déli part is. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
FUNCHAL ÉS PIAC (FÉLNAPOS) + SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: FUNCHAL KERTJEI (FÉLNAPOS)

Funchal Madeira legnagyobb városa, és egyben a fővárosa a Madeira Autonóm Régiónak. Az Atlanti-óceán szegélyezi. Sétánk során elhaladunk a Baltazar Dias színház mellett, melynek eredete a 19. századra nyúlik vissza. Ezt követően a Sé katedrálist csodálhatjuk meg, mely a mánuel stílus egyik jellegzetes épülete. Itt a frissen felújított mennyezet egy igazi műremek. A Municipal téren áll a barokk Városháza. A korábbi grófi palota a 18. századból származik. A csempeképekkel ékesített udvaron a szökőkútnál Léda és a hattyú márványszobrát találjuk. Elhaladunk a Rua Fernao de Orelas utcán, ahol cipőboltok, kávézók sorakoznak. Ezt követően a helyi piac, a Mercado Dos Lavradores ezernyi színe és illata bűvöl el minket. A piac földszintjén helyi zöldségektől és gyümölcsöktől roskadoznak a kosarak, és kis üzletek, kávézók csábítanak. Az 1940-ben megnyitott piacon halak is kaphatóak. 5 különböző trópusi gyümölcsöt kóstoltunk majd. Ezt követően töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programunkon (fak.programcsomag): fedezze fel velünk a virágok világát Funchalban! Első megállónk a Quinta Vigia, az elnöki rezidencia. Kápolna is található itt, illetve a kert végében, egy teraszról lehet élvezni a funchali kikötőre nyíló mesés kilátást. A második kert, amit felkeresünk, a Parque Santa Catarina. Itt színpompás virágok, egzotikus fafajták fogadnak minket. Itt lelhető fel Kolumbusz Kristóf szobra is. Ezt követően a Botanikus Kertbe térünk be Funchal felett. Itt őshonos és importált növényfajták is megtalálhatóak. Visszatérés a hotelbe.

4. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: DZSIPTÚRA (FÉLNAPOS)

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programunkon (fak.programcsomag): dzsiptúra. A program során megismerhertjük Cámara de Lobos halászfalucskát, Estreito de Cámara de Lobos szőlős lankáit, Jardim de Serra települést, és néhány gyönyörű kilátópontot, ahonnan fantasztikus kilátás vetül a környező hegyekre, vagy az Apácák Völgyére.

5. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: NYUGAT-MADEIRA (EGÉSZ NAPOS)

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programunkon (fak.programcsomag): Nyugat-Madeira. Először a festői halászvároskát, Câmara de Lobost ismerhetjük meg, mely Winston Churchill festményeit ihlette. Megcsodálhatjuk a street art különféle alkotásait. Lehetőségünk nyílik megkóstolni a híres poncha italt (rum, méz, és citromlé hozzáadásával készül). Ribeira Brava, a mintegy tizenháromezer főnyi lakosságú településen meglátogatjuk a helyi piacot, és a Szent Benedek-templomot. Az északi part impozáns partvidékét Hawaii-hoz is hasonlítják. Itt utazunk, míg el nem érjük Porto Monizt. A városka jellegzetes természeti kincsei a lávamedencék. A Paul de Serra - fennsík felé tartunk, 1500 méteres magasságban. Napunkra a koronát Ponta do Sol teszi fel, az elbűvölő tengerparti falu. Visszatérés a hotelbe.

6. nap
A LEGJOBB KILÁTÓK ÉS MONTE (FÉLNAPOS) + HELYSZÍNEN FOGL.FAK: BORTÚRA

Az első kilátó a mai napon a Pico dos Barcelos (350 méter). Innen álomszép látvány tárul elénk: Funchal, az öböl. Az Eira do Serrado (1094 méter) csodálatos kilátást biztosít a környező ormokra, és az Apácák Völgyére (Curral das Freiras), mely 600 méterrel fekszik a kilátó alatt. Megkóstolhatjuk a Ginja-t, mely a helyi cseresznyelikőr. Monte szépségeit ismerhetjük meg, mely Funchal elővárosa. Rövid sétát teszünk egy festői kertben, majd a Miasszonyunk templomot csodálhatjuk meg. Fakultatív (fak programcsomag) kipróbálhatjuk az itteni jellegzetes közlekedési eszközt, a tobogánt, a kosárszánt, melyet helyi segítők tolnak (vasárnap nem üzemel). Helyszínen foglalható fakultatív program: Bortúra és Cabo Gir?o -Madeira híres bortermeléséről. Bortermelő vidékként már évszázadok óta jegyzik. Első állomásunk Estreito de Cámara de Lobos, ahol a Vinhos Barbeito pincészet titkait fedezhetjük fel. A látogatás végén kétféle maderai bort ízlelhetünk meg. Az 580 méter magas Cabo Gir?o sziklafalról ámulatba ejtő a panoráma. Az üvegből készült padlózattal rendelkező kilátóterasz kihívást, de csodálatos élményt is garantál. Funchal legrégebbi borászata a Blandy's Wine Lodges, ahol a múzeum megtekintése után kétféle borral csillapítjuk szomjunkat. Visszatérés a hotelbe.

7. nap
HELYSZÍNEN FOGLALHATÓ FAKULTATÍV PROGRAM: KATAMARÁN, MADEIRA EST (VACSORACSOMAG)

Pihenjen kedvére, vagy vegyen rész helyszínen foglalható fakultatív programon: Katamarán-túra: A déli part mentén hajózunk. Igazán különleges élményt jelent a vízről megcsodálni a sziget szépségét. Akinek szerencséje van, delfineket vagy bálnákat is megpillanthat. Este: Madeira-est (vacsoracsomag része):

8. nap
HAZAUTAZÁS

Transzfer a repülőtérre a repülőgép indulásának függvényében. A szeptemberi és októberi csoport a 8. napon kicsivel éjfél előtt érkezik haza, a novemberi csoport pedig éjfél után.


FONTOS INFORMÁCIÓK

Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Eltöröltek minden beutazási korlátozást.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza
Repülőtéri illeték
Feladott-és kézipoggyász, check-in
Transzferek
Minőségi szállás középkategóriájú hotelben
Reggeli
Magyar nyelvű idegenvezetés
Kirándulóprogramok: Funchal, Kelet-Madeira, A legjobb kilátók és Monte

Egyéb

Egyágyas szoba felár (Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.):
Március, október: 99.990 Ft/fő
Szeptember: 119.990 Ft/fő
AMIKET AJÁNLUNK ÖNNEK
Vacsoracsomag
69.990 Ft / fő
Hotelvacsorák + 1 Madeira-est
Biztosítási csomag
20.100 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (5600) és útlemondási biztosítás (14500).
FAKULTATÍV PROGRAM LEHETŐSÉGEK
Fakultatív programcsomag
69.990 Ft / fő
Nyugat-Madeira, Dzsiptúra, Funchal kertjei, Tobogán-szánkózás
Helyszínen foglalható fakultatív programok
Bortúra, Katamarán-túra
(Pontos információ a helyszínen, változás előfordulhat.)

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: 69.990 Ft / fő
Nyugat-Madeira, Dzsiptúra, Funchal kertjei, Tobogán-szánkózás
HELYSZÍNEN FOGLALHATÓ FAKULTATÍV PROGRAMOK
Bortúra, Katamarán-túra

Hotel

Hotel Pedro Garaju *** vagy hasonló
Hotel Dorisol vagy hasonló

Járatok

x Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Transzfer
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. 1 * Biztosítási csomag (BBP 5.600 Ft és Útlemondási biztosítás 16100 Ft) 21.700 Ft fő
  2. 1 * Fakultatív programcsomag: Nyugat-Madeira, Dzsiptúra, Funchal kertjei, Tobogán-szánkózás 69.990 Ft fő
  3. 1 * Vacsoracsomag (Hotelvacsorák + 1 Madeira-est) 69.990 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 172665
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Portugália, Madeira, Funchal

Útazonosító: 172665

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Madeira, az örök tavasz szigete - csillagtúra 8 nap 7 éj középkategóriájú szállodában

Portugália, Madeira, Funchal

Útazonosító: 172665

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!