MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2024.11.01 - 11.10
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.01 - 11.10

Tartson velünk a MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) **** utazásra! A kiutazás hajóval történik. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Hajó
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Kívánságlistára teszem
Útvonal: Budapest - Santa Cruz de Tenerife (2 éj), Las Palmas de Gran Canaria, Puerto del Rosario/Fuerteventura, Funchal, Madeira, Santa Cruz de La Palma, Arrecife de Lanzarote, Santa Cruz de Tenerife - Budapest

Program:

Előfoglalási akció május 15-ig 5 % kedvezménnyel!

 

Nap Kikötő Érkezés Indulás 2. Santa Cruz de Tenerife - 22:00 3. Las Palmas de Gran Canaria 06:00 22:00 4.

Puerto del Rosario/Fuerteventura

08:00 17:00 5. Funchal, Madeira 11:00 22:00 6. tengeren - - 7. Santa Cruz de La Palma 07:00 18:00 8. Arrecife de Lanzarote 09:00 18:00  9. Santa Cruz de Tenerife 05:00 -

 

1.nap: Budapest Elutazás Tenerifére közvetlen repülőjárattal, megérkezést követően transzfer a szállodába, ahol két éjszakát tölt a csoport a hajóút előtt. Vacsora a szállodában.Tervezett szálloda: Hotel Colón Rambla **** (Santa Cruz de Tenerife központi részén)

2. nap: Tenerife Egész napos szigettúra keretében olyan látnivalókban lehet részünk, mint a Teide Nemzeti Park és Puerto de la Cruz botanikus kertje. Részletek hamarosan.

3.nap: TenerifeDélelőtt szabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű idegenvezetéssel (minimumlétszám 10 fő):

San Cristóbal de Laguna óvárosa és kilátók: Megnézzük az UNESCO világörökséghez tartozó óvárost, majd felkeressük néhányat a sziget híres kilátóhelyei közül. Ár: 28 900 Ft/fő  Részletek hamarosan.

Délután transzfer a kikötőbe, a beszállást követően ismerkedés a hajóval magyar idegenvezetőnk kíséretében.4.nap: Las Palmas de Gran Canaria Szabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű idegenvezetéssel (minimumlétszám 10 fő):

Gran Canaria Kis Velencéje, Mogen: Először megcsodáljuk Mas Palomas kilátójából a partvonal 17 km-es szakaszára, a dűnékre és a strandokra nyíló panorámát. Mas Palomas dűnéit természetvédelmi területnek nyilvánították, mert több ritka növényfaj található itt, melyek közül néhány csak a Kanári-szigeteken lelhető fel. Majd visszaszállunk az autóbuszra és egy látványos útvonalon haladunk tovább a sziget délnyugati partvonala mentén a festői kis halszászfaluig, Puerto de Mogán-ig, melyet kiterjedt vízi úthálózata, és a partot a halászkikötővel összekötő hídjai révén ,,Kis Velencének" is neveznek. Szabadidő keretében egyénileg nézhetjük meg a falu látnivalóit, a tipikus kanári-szigeteki csónakokat, a yachtokat, a partmenti üzleteket és éttermeket. Megjegyzés: ezen a kiránduláson egyenetlen talajon is fogunk sétálni, ezért mozgásnehézséggel rendelkezők számára nem javasolt. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 5 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 23 100 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

5.nap: Puerto del Rosalio, FuerteventuraSzabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű idegenvezetéssel (minimumlétszám 10 fő):

Panoráma szigettúra:Felfedezzük a sziget leghíresebb kilátóit és több nevezetes helyszínét, miközben történeteket hallhatunk a sziget első lakosairól, és megtudhatjuk hogyan éltek. Első megállónk Spanyolország egyik legszebb falujában, Pajara-ban lesz, ahol szabadidő keretében megcsodálhatjuk a város főterét vagy az Azték dizájnnal díszített bejárattal rendelkező templomát. Visszaszállunk buszunkra és elindulunk a sziget egyik leglátványosabb hegyi útvonalán a sziget belseje felé, hogy felkeressük egyik legmagasabb kilátóját. Majd La Oliva település felé vesszük az irányt a Tindaya-hegyen keresztük, miközben idegenvezetőnk elmeséli a hegyvidék misztikus történetét. Szabadidő következik La Oliva-ban, itt érdemes megtekinteni a XVII. századi őrtoronnyal ellátott a Canladaria templomot.  Mielőtt visszatérünk a kikötőbe, láthatjuk a Casa de Los Coroneles történelmi épületét, és egy fotószünet erejéig megállunk a híres Corralejo dűnéknél is. Megjegyzés: az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 30 100 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

6.nap: Funchal, MadeiraSzabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű asszisztenciával (minimumlétszám 10 fő):

Cabo Girago sziklafal és Ribeira Brava: Először a Pico da Torre kilátónál állunk meg, majd a Cabo Girao következik, amely a világ második legmagasabb tengerbe szakadó sziklafala. Leírhatatlan érzés a biztonságot adó korlát mögül megcsodálni az elképesztő sziklafalat és mélységet. Lehetőségünk lesz egy helyi koktél a ,,poncha" megkóstolására, majd továbbutazunk a sziget délnyugati oldalán elhelyezkedő kis városba Ribeira Brava-ba, mely hangulatos kávézóiról és üzleteiről híres. Úgy vélik a város a ,,vad" folyóról kapta a nevét, amely egyszer elárasztotta. Visszatérés a kikötőbe. Megjegyzés: kényelmes cipő és dzseki javasolt. A kilátás az időjárás függvénye. Mozgásnehézséggel rendelkező, akár kerekesszékes vendégek is részt tudnak venni a kiránduláson, utóbbi esetben összecsukható kerekesszékkel és saját segítővel kell rendelkezniük a buszra való fel és leszálláshoz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 31 300 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

7.nap: tengerenÉlvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

8.nap: Santa Cruz de La PalmaSzabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű asszisztenciával (minimumlétszám 10 fő):

Bioszféra erdő és rumgyár látogatás: Látogasson el a Kanári-szigetek legnagyobb erdejébe, Los Tilos-ba, és festői falvakba.  Először a Mirador de La Galga kilátónál állunk meg, majd továbbutazunk az örökzöld Los Tilos erdőhöz, melyet az UNESCO Bioszféra Rezervátummá nyilvánított, ahol olyan őshonos növényeket találhatunk. Majd továbbutazunk a bájos San Andres faluba, ahonnan elsétálunk a szomszédos Charco Azul faluig és az azt környező természetes medencékig, melyeket banánfa ültetvények és a sziklás part szegélyez. Egy rövid fotószünet után a ,,Ron Aldea" rumgyár következik, ahol megkostolhatjuk a tipikus La Palma-i italt. Visszatérés a kikötőbe. Megjegyzés: ezen a kiránduláson egyenetlen talajon is fogunk sétálni, ezért mozgásnehézséggel rendelkezők számára nem javasolt. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 32 990 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

9.nap: Arrecife de LanzaroteSzabadidő, vagy fakultatív kirándulás magyar nyelvű asszisztenciával (minimumlétszám 10 fő):

Lanzarote szigettúra:

Az egésznapos szigettúra során felfedezhetjük a sziget mesés részeit, amely a Jameos del Agua barlang rendszer megtekintésével kezdődik, ahol többek között a spanyol művész, César Manrique alkotásait is láthatjuk (bár, étterem, koncert hall, vízalatti medence). Majd a Timanfaya Nemzeti Park következik, a lenyűgöző láva formálta tájképével. A kopár, vulkanikus táj látványa után zöldellő szőlőültetvényeken keresztül utazunk, megállunk Mirador de Haria-ban, ahol megebédelünk, majd visszatérünk a kikötőbe. Megjegyzés: ezen a kiránduláson egyenetlen talajon is fogunk sétálni, lépcsőzés is lesz, ezért mozgásnehézséggel rendelkezők számára nem javasolt. Az ár tartalmazza az ebédet. A kirándulás időtartama körülbelül 8 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 57 300 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

10.nap: Santa Cruz de Tenerife - BudapestBúcsút veszünk az MSC Opera-tól, majd rövid buszos városnézés során ismerkedünk meg Santa Cruz de Tenerife főbb látnivalóival. Ezután szabadidő következik a Nuestra Se?ora Africa Market nyüzsgő, tradicionális piacon, ami terményekkel, húsokkal és tenger gyümölcseivel várja a vásárlókat 1943 óta. Később ellátogatunk a Corte Inglés és a Meridiano bevásárlóközpontokba. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A minimumlétszám az utazáson 20 fő, a fakultatív programokon 12 fő.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy 14-19 fős létszám esetén 2,5%-os kiscsoportos felár kerül felszámításra, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

 

Osztály leírás:

Minden nap új kikötő és új felfedezni való várja az MSC Opera fedélzetén.

Hajóadatok:

A 2004-ben épült MSC Opera elegáns, mégis modern hajó, ahol mindenki jól érezheti magát. Kellemes, meghitt hangulatú közös terek, 2 medence, SPA, és változatos szórakozási lehetőségek várják az utazókat. A hajót 2014-2015-ben felújították az MSC Renaissance rekonstrukciós program keretében, így megnövelték az étterem részt, további kabinokat adtak a hajóhoz, nagyobb lett a tánctér, és - a családoknak kedvezve - szuper gyerekrészeket hoztak létre, a Chicco-val és a Legoval együttműködésben, és kialakítottak egy vízijátszóteret is (Sprey Park)

 

 • Épült: 2004-ben, a flotta tagja 2004 óta, felújítás éve: 2015.
 • Méretek: 65 591 tonna, 275 m hosszú, 29 m széles
 • Utasok létszáma: 2 679fő
 • Kabinok száma: 1 075
 • Személyzet: kb. 742 fő
 • Sebesség: 20,3 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Fedélzetek száma: 13 (9 az utasok részére)
 • Liftek száma: 9

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

Az MSC Operán 3 medence van a 11. fedélzeti szinten, a kettő között pedig két jacuzzi. A medencék mellett van a gyerekek vízijátszótere (Doremi Sprey Park). Ezen a részen is, és a hajó többi részén is, a hajó elhivatott animációs csapata különböző programokkal szórakoztatja az utazóközönséget, pl: olasz vagy akár japán nyelvlecke, házi bajnokságok, tangó lecke.... stb. Aki szeretne kikapcsolódni, keresse fel az MSC Aurea SPA-t, itt jól képzett masszőrök várják, különleges balinéz masszázsokkal, van szauna, és törökfürdő is. A SPA-ban található a hajó fitnesz-terme, és a szépségszalon is. A hajón pingpongozni, és minigolfozni lehet.

Esténként két alkalommal van előadás a színházban (Teatro dell'Opera), általában zenés, táncos előadások, bűvészek, zsonglőrök, akrobaták láthatók. A Montecarlo kaszinóban black jack, rulett, póker és nyerőgépek vannak (a kaszinóban, a hajón egyedüliként készpénzzel kell fizetni). Aki este táncolni szeretne, a Cotton Club-ban általában élőzenére tudja ropni, míg a hajó diszkója, a Byblos, este 23h00-kor nyit, és hajnalig fantasztikus zenékkel és hangulattal vár mindenkit a DJ.

A hajón több bolt is található, a Duty Free Shop-ban alkoholos italokat és cigarettát lehet kapni (az alkoholos italokat a személyzet a hajóút végéig megőrzi, és az utolsó napon juttatja el a kabinjába). A Lei&Lui Boutique-ban ruhákat, a Gioielleria-ban ékszereke és luxuskiegészítőket, A Gallery-ban napszemüvegeket, órákat, és divatékszereket, a Beauty and Cosmetics-ben parfümöt és kozmetikai termékeket árulnak.

 

 

CSALÁD:

3 év alattiak: az MSC Babycare keretében az 1-3 év közötti gyermekeket szakképzett személyzetre lehet bízni 13h00-14h00 és 18h00-19h00 között. A szülőknek lehetőségük van arra, hogy kellemes, játékos környezetben játszanak a togyogókkal az MSC BabyTime program keretében, 08h00-10h00, 16h00-18h00 között. A hajón különböző Chicco termékeket lehet térítésmentesen bérelni (etetőszék, utazóágy, cumisüvegmelegítő...)

3-11 éves kor közöttiek: az Buffalo Bill szobában várja őket a személyzet, itt a Mini Clubosok (3-6 évesek) festeni, táncolni, kézműveskedni tudnak, míg a Junior Clubosoknak (7-11 évesek) kincsvadászatot, partikat, és egyéb programokat szerveznek.

12-17 évesek: A Young Club-ban (12-14 évesek) csocsózni, léghokizni, játékgépezni, Tv-zni lhet, míg a Teen Club-ban (15-17 évesek) táncparkett is van a játéklehetőségek mellett. Mindkét korosztálynak szervez a személyzet programokat, pl. DJ-órákat, táncbajnokságokat, sportversenyeket.

A hajón 23h00 és 02h00 között bébiszitter kérhető a 3-11 éves korosztály részére, ezt előre le kell foglalni, és kb 6 EUR/óra az ára.

Szobatípusok:

KABINOK:

Minden kabin légkondicionálóval, TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), széffel, hajszárítóval, wifivel (feláras) telefonnal felszerelt. A pótágyak nagyrészt a falról lenyitható, felsőágyak. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: kb. 13 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.

Külső kabinok: kb. 13-22 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Külső, takart kabinok: olyan külső kabinok, melyek ablaka előtt valami - legtöbbször a mentőcsónakok - takarják a kilátást. Mérete: 11 - 13 nm.

Balkonos kabinok: kb. 13 nm-esek, +a balkon kb. 3 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. 

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 4 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 4 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 23 nm, +a balkon 5 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos - garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

  

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • ,,My Choice" vacsora - kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • ,,My Choice": választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a ,,cruise card"-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

Útvonal: Útvonal: Budapest - Santa Cruz de Tenerife (2 éj) | Las Palmas de Gran Canaria | Puerto del Rosario/Fuerteventura | Funchal, Madeira | tengeren | Santa Cruz de La Palma | Arrecife de Lanzarote | Santa Cruz de Tenerife - Budapest

Indulási kikötő: Santa Cruz de Tenerife

Érkezési kikötő: Santa Cruz de Tenerife

x MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet Budapest - Tenerife - Budapest útvonalon,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • a szállást 2 éjszakára Santa Cruz de Tenerife-ben, kétágyas szobában, félpanzióval,
 • 1 egész napos és egy félnapos kirándulást (2. és 10.nap),
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és korlátozott italfogyasztással,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az egyéb borravalót és a személyes kiadásokat, 
 • az italcsomagokat és hajó egyéb fakultatív fedélzeti szolgáltatásait,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) **** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

  \n
 • a repülőjegyet Budapest - Tenerife - Budapest útvonalon,
 • \n
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • \n
 • a szállást 2 éjszakára Santa Cruz de Tenerife-ben, kétágyas szobában, félpanzióval,
 • \n
 • 1 egész napos és egy félnapos kirándulást (2. és 10.nap),
 • \n
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és korlátozott italfogyasztással,
 • \n
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • \n
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • \n

Az ár nem tartalmazza:

  \n
 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • \n
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • \n
 • az egyéb borravalót és a személyes kiadásokat, 
 • \n
 • az italcsomagokat és hajó egyéb fakultatív fedélzeti szolgáltatásait,
 • \n
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.
 • \n
\n

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Kikötői illeték 191.695 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 188104
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

Spanyolország, Kanári-szigetek, Santa Cruz de Tenerife

Útazonosító: 188104

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

MSC Opera - Kanári-szigetek és Madeira csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel (Hajó) ****

Spanyolország, Kanári-szigetek, Santa Cruz de Tenerife

Útazonosító: 188104

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!