Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2024.05.28 - 06.10
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.05.28 - 06.10

Tartson velünk a Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó) utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Kívánságlistára teszem
Útvonal: Budapest - Reykjavík (2 éj), Djupivogur, Akureyri, Isafjordur, Longyearbyen, Honningsvag, Hammerfest, Alta, Tromso - Budapest 

Leírás:

Előfoglalási akció!Foglalja le hajóútját január 19-ig 5% kedvezménnyel az alapárból!

Állandó kedvezmény: minimum 3 fakultatív kirándulás foglalása esetén 5% kedvezmény a kirándulások árából!

Program:

 

1.nap - Budapest - ReykjavíkUtazás repülővel Budapestről átszállással Reykjavíkba, ahol érkezést követően egy rövid buszos városnézéssel kezdjük meg izlandi felfedezéseinket, amely során többek között olyan nevezetességeket láthatunk kívülről, mint a Harpa koncertterem épülete, a történelmi jelentőségű Höf?i ház és a Hallgrímskirkja templom, valamint megnézzük a Perlan Múzeum kilátóteraszáról nyíló panorámát. A városnézést követően transzfer a szállodába, ahol két éjszakát töltünk.

2.nap - ReykjavíkSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar asszisztenciával, (minimum 12 fő részvételével): 

Arany körút: Először a ?ingvellir Nemzeti Park felé vesszük az irányt, amely 2004-óta a Világörökség része. Izland első telepesei ezen a helyen alapították meg a világ első parlamentjét 930-ban. A nemzeti park területén nagyon látványos módon érzékelhető az a tektonikai jelenség, ahogy az amerikai lemez távolodik az európaitól. Majd meglátogatunk egy családi gazdaságot, ahol geotermikus hővel fűtött üvegházakban folyik a növénytermesztés. Ebéd a farmon (friss paradicsomleves és kenyér). Délután egy gejzír vidékre utazunk, ahol láthatjuk ahogy a melegvizes forrás szökőkútként tör ki a föld mélyéről. Ezután Izland egyik leghíresebb vízesését, a Gullfoss vízesést nézzük meg. Visszatérés a szállodába.

3. nap - ReykjavíkDélelőtt szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

4.nap - Djupivogur Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Fekete partok és halászfalvak: ezen a kiránduláson elmerülhetünk a táj szépségeiben és megismerhetjük a régió gazdag történelmét, miközben festői halászfalvakat és fekete partokat láthatunk. Megjegyzés: körülbelül négy órás kirándulás, tartalmaz hosszabb sétákat egyenetlen talajon. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

5.nap - AkureyriSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Mývatn tóvidék és a Godafoss vízesés:Ez a kirándulás olyan izgalmas helyszíneket tartalmaz, mint a Mývatn tóvidék, melyet lávamezők, kráterek és csodálatos madárvilág vesz körül, a Hverir gőzölgő és bugyborékoló iszapgödrei, a Dimmuborgir lávaszobrokkal és sziklaalakzatokkal borított területe, valamint Izland egyik legnagyobb és leglátványosabb vízesése, a Go?afoss (magyarul az istenek vízesése).  Megjegyzés: körülbelül öt órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

6.nap - IsafjordurSzabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Bálnales szafari A látványos Ísafjar?ardjúp fjord területén hajózunk a bálnák nyomában, elhaladunk a  "madár sziget" (Vigur) mellett, szerencsés esetben akár repülő lundákat és fókákat is láthatunk.Megjegyzés: körülbelül 2 órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

7.- 8. nap - tengeren Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

9.nap - LongyearbyenSzabad program, ill. fakultatív programlehetőségek magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Longyearbyen, a világ legészakibb városa:Délelőtt gyalogosan nézzük meg a világ legészakibb városát, Longyearbyen-t, mely során megérthetjük a város mai napig fennmaradt fontos szerepét és megismerhetünk egy különleges kultúrát. Megjegyzés: körülbelül két órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz. Felár ellenében foglalható belépőjegy a Svalbard Múzeum egyéni meglátogatására. A múzeum egyedülálló módon mutatja be a Spitzbergák kulturális és természeti értékeit. 

Sarkvidéki est:Később részt veszünk egy igazi sarkvidéki esten, a Longyearbyen-től körülbelül 10 km-re, a Berinosa-hegy lábánál fekvő Barentz táborban. Itt láthatjuk Barentz Willem, a Spitzbergák felfedezőjének és legénységének 1596-ban készült menedékházának másolatát, valamint ha szerencsénk van láthatunk rénszarvasokat, nyírfajdokat, esetleg sarki rókákat. Érkezés után italokkal (sör, bor, üdítők) és finom házi készítésű rénszarvaspörkölttel várnak bennünket. A vacsora után kávé és sütemény következik.Megjegyzés: körülbelül három órás kirándulás. 

10.nap - tengerenA hajó a hajnali órákban indul tovább Longyearbyentől. A nap folyamán tovább élvezhetjük a Norwegian Star nyújtotta szórakozási és pihenési lehetőségeket.

11.nap - Honningsvag Szabad program, ill. fakultatív programlehetőségek magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Honningsvag városnézés: délelőtt megismerkedünk a Skandináv-félsziget legészakibb városának egyedülálló kultúrájával, a színes házak, a táj lélegzetelállító látványával. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül három órás. 

Kirándulás az Északi-fokhoz: délután célba vesszük az Északi-fok ikonikus szikláját, majd a Nordkapphallen látogatóközpontban megismerkedünk az egyedülálló helyszín történelmével. Az Északi-fok szimbólumává vált glóbusznál és a látogatóközpont panorámaablakain keresztül gyönyörködhetünk a páratlan látványban. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül négy órás. 

12.nap - Hammerfest Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Hammerfest városnézés és látogatás a számiknál:Felkeressük a város olyan nevezetességeit, mint a Hammerfest templom és a főtér, majd ellátogatunk egy számi (lapp) településre, ahol megismerkedhetünk kultúrájukkal, hagyományaikkal és életformájukkal. Egy számi ebéden veszünk részt, amit rénszarvasbőrrel borított ülőkéken fogyaszthatunk el a kunyhóban a tűz mellett melegedve. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül négy órás. 

13.nap - Alta  Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Alta kanyon és városnézés:Városnézés során ellátogatunk az Alta Múzeumba, és az Északi Fény katedrálisba, majd a várostól körülbelül 1 órányira fekvő, Alta Canyon-hoz utazunk, ahol elmerülhetünk az Alta-folyó formálta táj szépségében. 

14.nap - Tromso - BudapestReggel búcsút veszünk a Norwegian Start-tól és buszos városnézés keretében felkeressük Polaria sarkvidéki élményközpontot, ahol megismerhetjük az Északi-sarkvidék élővilágát, többek között a szakállas fókákat és a kikötőfókákat, a harcsát és apró cápákat, valamint az óceán fenekén élő különböző fajokat. Egyedülálló mozifilmet is láthatunk itt az Északi-sarkvidék leglátványosabb jelenségeiről. A Polaria a szomszédos sarkkutató intézet kiállításának is otthont ad, melyen keresztül betekintést nyerhetünk, hogy milyen ember okozta kihívásokkal kell szembenéznie a régiónak, és hogy az éghajlatváltozás és a szennyezőanyag kibocsátás milyen veszélyeket tartogatnak az állat- és növényvilág számára.Transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Budapestre.A programváltoztatás jogát szükség esetére fenntartjuk.

 A csoport min. 16 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 16 fős minimumlétszámot, úgy 10-15 fős létszám esetén 2,5%-os kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

A kiscsoportos felárat a minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (10-15 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. 

A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is.

 

A felár ellenében hozzáadható Free at Sea csomag tartalmazza: 

  • Prémium italcsomag - márkás alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz (max. 2 fő/kabin)
  • Internet csomag - 150 perc/fő ingyenes wifi (max.2 fő és 2 login/kabin)
  • Étkezési csomag tematikus éttermekben - 1 vagy 2 étkezés kabintól függően (max. 2 fő/kabin)

Free at Seas ajánlat leírása nem teljes körű, a részleteket kérjük olvassa el itt, vagy érdeklődjön irodánkban.

 

Osztály leírás:

A Norwegian Star egy csodás kalandra hívja Önt, hogy egy életre szóló utazásban legyen része.

Hajóadatok:

A nemrégiben felújított Norwegian Star fedélzetén 15 kiváló étterem és 10 bár közül választhatnak az utasok. A csodás spa részlegen kipihenhetik a dolgos hétköznapok fáradalmait, majd próbára tehetik szerencséjüket a hajó kaszinójában, akár a VIP részlegen is.

 • Épült: 2001
 • Felújítva: 2015
 • Súlya: 91.740 tonna
 • Hossza: 294 m, szélessége: 32 m
 • Utasok száma: 2.348 fő
 • Személyzet: 1031 fő
 • Sebessége: 23 csomó
 • Áram: 110/220 adapter szükséges
 • Fedélzetek száma: 15

360 ship tour

Szolgáltatások:

 • 15 étterem és 10 bár
 • Spa és fitness centrum
 • 2 medence és 1 gyerekmedence
 • 6 jakuzzi

Szobatípusok:

 • Belső kabin
 • Külső kabin
 • Balkonos kabin
 • Mini-Lakosztály
 • Lakosztály

Szállás leírás:

A hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Útvonal: Útvonal: Budapest - Reykjavík (2 éj) | Djupivogur | Akureyri | Isafjordur | tengeren (2 nap) | Longyearbyen | tengeren | Honningsvag | Hammerfest | Alta | Tromso - Budapest 

Indulási kikötő: Reykjavík

Érkezési kikötő: Tromso

x Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyet Budapest - Reykjavík, Tromso - Budapest útvonalon, átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • a szállást 2 éjszakára Reykjavíkban, kétágyas szobában, reggelivel,
 • a városnézést Reykjavíkban az érkezés napján 
 • a látogatást a Polaria sarkvidéki élményközpontban Tromso-ban,
 • a 11 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • a személyes kiadásokat, 
 • a hajó fakultatív fedélzeti szolgáltatásait, a Free at Sea csomagot, vagy italcsomagot,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:

  \n
 • a repülőjegyet Budapest - Reykjavík, Tromso - Budapest útvonalon, átszállással,
 • \n
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • \n
 • a szállást 2 éjszakára Reykjavíkban, kétágyas szobában, reggelivel,
 • \n
 • a városnézést Reykjavíkban az érkezés napján 
 • \n
 • a látogatást a Polaria sarkvidéki élményközpontban Tromso-ban,
 • \n
 • a 11 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • \n
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • \n
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • \n

Az ár nem tartalmazza:

  \n
 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • \n
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • \n
 • a személyes kiadásokat, 
 • \n
 • a hajó fakultatív fedélzeti szolgáltatásait, a Free at Sea csomagot, vagy italcsomagot,
 • \n
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.
 • \n
\n

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Kikötői illeték 224.130 Ft fő
 2. Sztornó biztosítás 2,50 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 181905
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 181905

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Norwegian Star - Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel (Hajó)

Észak-európai hajóutak

Útazonosító: 181905

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!