Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.06.18 - 06.30
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.06.18 - 06.30

Tartson velünk a Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 13 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 10 éjszaka
Kívánságlistára teszem
Ismerje meg Japán legkülönlegesebb világörökségi helyszíneit 13 napos körutazásunk során, tapasztalt magyar nyelvű idegenvezetőnk kíséretében.
 
Japánnak jelenleg 20 helyszínen, összesen több mint 30 látnivalóját tartják számon az UNESCO Világörökségei listáján, és ez a lista folyamatosan bővül, hisz a várólistán jelenleg is számos új hely szerepel. Júniusi körutazásunk során szeretnénk ezekből minél többet megmutatni utasainknak, legyenek azok több mint négyszáz éve álló kastélyok, buddhista templomok, vagy éppen természeti kincsek, mint a Fuji-hegy.

Útvonal: Oszaka, Uji, Nara, Himeji, Hirosima, Miyajima, Kiotó, Kanazawa, Shirakawago, Takayama, Tokió, Fuji-hegy és Kawaguchiko, Tokió

Tervezett időpont: 2023. június 18-30.
Időtartam: 13 nap / 10 éj

 

Program:

1 . Nap – június 18.
 

Elutazás Budapestről a délutáni órákban az Emirates légitársaság járatán, átszállással Dubaiban, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében.

 

2 . Nap – június 19.
 

A késő délutáni órákban érkezünk meg a Kansai Nemzetközi repülőtérre, ahonnan privát busszal jutunk el szállodánkba.

Szállás Oszakában.

 

3 . Nap – június 20.
 

A szállodában elfogyasztott reggelit követően Oszakából busszal indulunk a környék felfedezésére. Első állomásunk Uji lesz, ahol a korai buddhista építészet egy ékes példáját, a Byodo-in templomot találjuk. Ezután utunkat Nara felé folytatjuk, mely Japán első igazi fővárosa volt. Meglátogatjuk a Todai-ji templomot, melynek hatalmas Buddha-szobra a város jelképe. Megtekintjük a Kasuga Taisha szentélyt és ellátogatunk a Nara Parkba, ahol 1200 őz kószál szabadon.

Szállás Oszakában.

 

4 . Nap – június 21.
 

Reggel után alkalmunk nyílik kipróbálni a híres sinkanszent, a japán szuperexpresszt! 250 km/órás sebességgel száguldunk Himejibe, ahol a fehér kócsag néven is ismertté vált Himeji várkastély áll. A kastélyba tett látogatás után busszal és felvonóval jutunk fel a közeli Shosha-hegyre, ahol az Engyo-ji templomegyüttest tekintjük meg, mely többek között az Utolsó Szamuráj című film forgatási helyszíneként is szolgált. A program végeztével vonattal utazunk vissza Oszakába.

Szállás Oszakában.

 

5 . Nap – június 22.
 

A reggelit követően az oszakai állomásról ismét szuperexpressz vonattal utazunk Hirosimába. A gyalogos városnézés során megtekintjük a Béke Emlékparkot és emlékmúzeumot, valamint a támadás után egyedüliként megmaradt épületet, a Hirosima Dómot. Délután átkompozunk Miyajima szigetére, melyet az ország három legszebb helyeinek egyikeként tartanak számon a híres Itsukushima szentélyhez tartozó „úszó” torii látványának köszönhetően. Este sinkanszennel utazunk vissza Oszakába.

Szállás Oszakában.

 

6 . Nap – június 23.
 

A szállodában elköltött reggeli után egész napos, buszos városnézésre indulunk a csodás kertek, festői szentélyek és a gésák városába, Kiotóba. Elsőként a „Tiszta víz” Templomát (Kiyomizu dera) látogatjuk meg, melynek verandájáról páratlan kilátás nyílik a környékre. Innen tovább megyünk a Fushimi Inari sintó szentélyhez, megy több ezer torii kapujáról híres. Ezután felkeressük az ősi császárváros legszebb látnivalójaként számon tartott Aranytemplomot. Végezetül pedig az egykori Tokugawa sógun rezidenciáját, a Nijo kastélyt nézzük meg.

 

Este fakultatív programlehetőség: Hagyományos japán stílusú Shabu-shabu vacsorán vehetünk részt egy Maiko (gésa-tanonc) előadásával egybekötve, korlátlan italfogyasztással. A program ára: 59 000 Ft /fő

Szállás Kiotóban

 

7 . Nap – június 24.
 

Reggeli után vonattal és busszal jutunk el Shirakawagoba. A híres kis településen a varázslatos táj mellett a buddhista imára záródó kezekre hasonlító tradicionális házakban is gyönyörködhetünk. Innen busszal utazunk tovább Takayamába, a hegyek közt megbúvó városkába, ahol máig átélhetjük az Edo-korszak romantikáját. Szállásunk egy hagyományos japán stílusú fogadó lesz. A szálloda saját gyógyfürdőjében, egy onszenben áztathatjuk ki magunkból az utazás fáradalmait. Az éjszakát hagyományos stílusú, tatamis szobában töltjük.

Szállás Takayamában.

 

8 . Nap – június 25.
 

A reggelit követően sétát teszünk az óvárosban. A gyalogos városnézés során meglátogatjuk a Takayama Jinyát: ebből a villából irányította a sógunátus képviselője egykor a természeti kincsekben gazdag prefektúrát. Ebéd egyénileg, majd búcsút veszünk a vidéki Japántól, és vonattal jutunk el a fővárosba, Tokióba.

Szállás Tokióban.

 

9 . Nap - június 26.
 

Reggeli a szállodában. A nap során megismerkedünk a világ egyik legnagyobb metropoliszának, Tokiónak az elsőre kissé bonyolultnak tűnő, de valójában igen jól szervezett tömegközlekedésével. Első célpontunk a TV-ből és a filmvászonról jól ismert kereszteződés Shibuyában, majd innen a szomszédos Meiji szentélyhez látogatunk el. Szétnézünk a Takeshita utca fiatalos üzleteinek kínálatában, majd a Shinjuku városrészbe vezet tovább az utunk, ami Tokió üzleti- és politikai központja. Délután Asakusában barangolunk, mely egykoron híres szórakozó negyed volt. Megtekintjük a Senso-ji templomot, majd kedvünkre válogathatunk a Nakamise bevásárlóutca kínálatából.

Szállás Tokióban.

 

10 . Nap - június 27.
 

A reggelit követően ezt a napot Japán legszentebb hegyének, a Fujinak a megismerésére szánjuk. Busszal utazunk a hegyhez, majd egész napos kirándulás keretében fedezhetjük fel az azt övező nemzeti parkot, közben pedig a szigetország számtalan természeti szépségével ismerkedhetünk meg. Ellátogatunk a Fuji lábánál fekvő falucskában található Oshino Hakkai-hoz, ahol nyolc tiszta vízű medence található, melyeket a Fuji -hegy lejtőiről érkező hóolvadék táplál. Ezt követőn lepillantunk a festői tájra a Tenjo hegyre felvívő kábeles felvonóból, majd a Kawaguchi tónál lévő Chureito Pagodához látogatunk el.

Szállás Tokióban.

 

11 . Nap - június 28.
 

Reggeli után szabad program Tokióban.

Fakultatív programlehetőség: Ma a Tokiótól északra fekvő Nikkó városába látogatunk, mely évszázadokon keresztül a buddhista és sintó hegyi zarándoklatok egyik fő célpontja volt. Megnézzük a híres Toshogu szentélyt, mely az első Tokugawa sógun mauzóleuma is egyben, illetve a Tamozawa császári villát, ami nemrég még a császári család nyári rezidenciájául szolgált. Délután még gyönyörködünk a környék olyan természeti szépségeiben, mint a Kegon vízesés és a Chuzenji tó, majd busszal utazunk vissza a fővárosba.

A program ára: 55 000 Ft /fő.

Szállás Tokióban.

 

12 . Nap - június 29.
 

Reggeli után kijelentkezés a szállodából. A mai napon lehetőség nyílik Tokió egyénileg történő felfedezésére, vagy csatlakozhat fakultatív programunkhoz, melynek során Odaiba mesterséges szigetét keressük fel.

Fakultatív programlehetőség: A program során a Tokiói-öbölben található mesterséges szigetcsoport legnagyobb szigetét, Odaibát keressük fel. Indulás a szállodából tömegközlekedéssel Odaibába, ahol egy séta folyamán felfedezzük a szigetet, melynek erődrendszerét eredetileg 1853-an építette a Tokugava-sógunátus, hogy megvédje Tokiót a tenger felől érkező támadásoktól. Meglátogatjuk a szigeten lévő Miraikant, avagy A Fejlődő Tudomány és Innováció Nemzeti Múzeumát. A program végén egy rövid hajókázás következik, majd tömegközlekedéssel térünk vissza a szállodába. A reptérre indulásig további szabadidő áll rendelkezésre.

A program ára: 15.000 Ft/fő

A nap végén privát buszos transzfer a repülőtérre, ahonnan a késő esti órákban indul a járatunk Dubaion keresztül Budapestre. Hazaérkezés Budapestre másnap, június 30-án a délutáni órákban.

 

Magyar nyelvű idegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez idegenvezetőt nem tudunk biztosítani.Szállás:    
 • Oszaka (4 éj): Hearton Hotel Nishiumeda
 • Kiotó (1 éj): New Hankyu Hotel Kyoto
 • Takayama (1 éj): Hoshokaku, Takayama
 • Tokió (4 éj): New Otani Inn Tokyo

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk.
x Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Részvételi díj: 1.445.000 Ft /fő-től

Előfoglalási akcióval 2023.04.30-ig: 1.395.000 Ft /fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegyet Budapest-Oszaka, Tokió-Budapest útvonalon az Emirates légitársaság járatiaival
 • Repülőtéri illetéket
 • 10 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, kétágyas, standard szobákban, amiből 1 éjszaka egy hagyományos Japán fogadó, (rjokan)
 • Reggelit minden nap, egy vacsorát Takayamában
 • Program szerinti közlekedéseket privát busszal illetve vonattal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést a program teljes időtartama alatt
 • Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
 • A belépőket a programok során
   

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Sztornó biztosítást
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • A fakultatív programok árát (Vacsora Kiotóban: 59.000 Ft /fő; Nikko kirándulás: 55.000 Ft /fő; Odaiba kirándulás: 15.000 Ft/fő)
 • Egyágyas felárat (230.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

 

Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Részvételi díj: 1.445.000 Ft /fő-től

\n

Előfoglalási akcióval 2023.04.30-ig: 1.395.000 Ft /fő-től

\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n
  \n
 • Repülőjegyet Budapest-Oszaka, Tokió-Budapest útvonalon az Emirates légitársaság járatiaival
 • \n
 • Repülőtéri illetéket
 • \n
 • 10 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, kétágyas, standard szobákban, amiből 1 éjszaka egy hagyományos Japán fogadó, (rjokan)
 • \n
 • Reggelit minden nap, egy vacsorát Takayamában
 • \n
 • Program szerinti közlekedéseket privát busszal illetve vonattal
 • \n
 • Magyar nyelvű idegenvezetést a program teljes időtartama alatt
 • \n
 • Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
 • \n
 • A belépőket a programok során
   
 • \n
\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n
  \n
 • Sztornó biztosítást
 • \n
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • \n
 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • \n
 • A fakultatív programok árát (Vacsora Kiotóban: 59.000 Ft /fő; Nikko kirándulás: 55.000 Ft /fő; Odaiba kirándulás: 15.000 Ft/fő)
 • \n
 • Egyágyas felárat (230.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
 • \n
\n

 

\n

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

\n

 


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. 1 ágyas felár 230.000 Ft fő (egy utas esetén)* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 163896
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 163896

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Sekaiisan II. - Japán világörökségei nagykörút

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 163896

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!