USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.06.22 - 07.06
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.06.22 - 07.06

Tartson velünk a USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023 utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 15 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 15 nap / 13 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Csoportos körutazás


Különleges utazásra invitáljuk Önöket az Egyesült Államok nyugati partvidékének legszebb tájaira! A napfényes Kalifornia látnivalói mellett nem csak Las Vegast és a Grand Canyont fedezzük fel, hanem beljebb merészkedünk a nemzeti parkokban gazdag Arizona és Utah államokban is!
 

Garantált indulás!
Utolsó helyek 150 000 Ft/szoba akciós kedvezménnyel! 


Dátum: 2023. június 22-július 6.
Időtartam: 15 nap/13 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 15 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban, motelekben, lodge-okban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

 

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Los Angeles

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás amszterdami átszállással Los Angelesbe, érkezés délután, majd transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben a repülőtér közelében (2 éj).

 

2. nap: Los Angeles

Délelőtt Beverly Hills látnivalóit fedezzük fel és sétálunk egyet a híres Hollywood Boulevard-on, a Walk of Fame-en, a sztárok csillagai között. A TCL (egykor Grauman’s) Chinese Theatre előtt pedig a sztárok kéz- és láblenyomatait tekinthetjük meg. Délután a Universal filmstúdióba látogatunk el, ahol híres mozifilmek és TV sorozatok díszletei közé tekinthetünk be, speciális effektek titkait leshetjük el, majd kipróbálhatjuk a park hullámvasútjait is.

 

3. nap: Santa Barbara és Solvang

Los Angelest magunk mögött hagyva Santa Barbarába utazunk. A mediterrán hangulatú városka pálmafák szegélyezte aranyhomokos tengerpartjával, vörös cserepes, spanyol stílusú épületeivel varázsolja el látogatóit. Látogatás a gyönyörű helyi misszióban, amit a kaliforniai missziók királynőjének is neveznek. A következő megállónk az európai hangulatú Solvang kisvárosa, amit dán származású amerikaiak alapítottak 1911-ben. Séta a dán stílusú épületek, fakeretes házak, szélmalmok között. Továbbutazás, szállás Santa Maria városában (1 éj).

 

4. nap: Monterey és Carmel

Első utunk San Francisco felé a különös Hearst kastélyba vezet, William Randolph Hearst egykori sajtómágnás otthonába. A hatalmas birtok különböző építészeti stílusok egyvelege, repülőtér, magánállatkert, számos medence  és mozi is tartozott egykor hozzá. Továbbutazunk Carmelbe, séta Kalifornia egyik legelbűvölőbb tengerparti kisvárosában, majd a festők, fotósok és írók által kedvelt festői Monterey félszigetre látogatunk. Monterey városában a halászkikötőt és a John Steinbeck regénye által halhatatlanná tett Cannery Row-t látogatjuk meg. San Franciscóba késő délután érkezünk és elfoglaljuk szállásunkat (2 éj).

 

5. nap: San Francisco

Reggel a város felfedezésére indulunk: láthatjuk az üzleti negyedet, a Union Square-t, a Fisherman’s Wharf szórakoztató komplexumát és a 39-es mólónál élő fókákat és a Chinatown városrészt, majd átutazunk a világhírű Golden Gate hídon Sausalito festői kisvárosába, az öböl túloldalára. Délután komppal közelítjük meg az Alcatrazt, a hírhedt börtönszigetet. Megismerkedünk az egykori börtönlakók mindennapjaival, megtekintjük a cellákat, hallhatunk az izgalmas szökési kísérletekről és megcsodáljuk a kopár, szélfútta sziget egyedi növényvilágát és persze a csodás kilátást San Francisco-ra és a Golden Gate hídra! A program után szabad program San Francisco-ban.

 

6. nap: Yosemite Nemzeti Park

Reggel tovább utazunk a Yosemite Nemzeti Park felé. A park híres friss hegyi levegőjéről és lélegzetelállító vízeséseiről. Láthatjuk az El Capitan és a Half Dome szikláit és a Yosemite völgy vízeséseit, a Bridalveil vízesést és a Yosemite vízesést. Délután a Tioga hágón keresztül jutunk el Mammoth Lakes-be. A szállás elfoglalása a környéken (1 éj).

 

7. nap: Death Valley

Utazás magas hegyvonulatok és sivatagos területek között a Death Valley Nemzeti Park kietlen tájai felé. Itt található Észak-Amerika legalacsonyabb pontja, a Badwater medence is, 86 méterrel a tengerszint alatt. A száraz és forró éghajlatú park fő látnivalói a Badwater Point, Furnace Creek és Stovepipe homokdűnéi. Továbbutazunk Nevada államba, az éjszakát Las Vegasban töltjük (2 éj). Este séta a neonfényben úszó kaszinókkal tarkított Las Vegas Boulevard-on, vagyis a Strip-en.

 

8. nap: Las Vegas

Egész napos szabad program Las Vegasban. Lazíthatnak a medence partján vagy átadhatják magukat a vásárlás örömeinek, esetleg kipróbálhatják szerencséjüket valamelyik híres szálloda kaszinójában. Este vegyenek részt egy igazi vegasi show műsoron vagy csak élvezzék a város nyüzsgését a Strip-en tett séta közben.

 

9. nap: Zion Nemzeti Park

Reggel utazás a Zion Nemzeti Parkba, látogatás a Virgin-folyó által kifaragott 24 kilométer hosszú, helyenként 800 méter mély, dús növényzettel és vízesésekkel, vízfolyásokkal tarkított gyönyörű kanyonban. Szállás a Bryce Canyon közelében (2 éj).

 

10. nap Bryce Canyon, Glen Canyon gátja, Horseshoe Bend

A délelőttöt a Bryce Canyonban, Utah állam egyik legszebb nemzeti parkjában töltjük. A park nem valódi kanyon, hanem egy fennsík pereme, melynek vörös-fehér szikláiból a természet több ezer sziklatűt, sziklaoszlopot és sziklaívet faragott ki, a látvány lenyűgöző! Délután továbbutazás Page városkájába, látogatás a Glen Canyon gátjánál. A Colorado-folyót szabályozó gát megépítésével jött létre az ország második legnagyobb mesterséges tava, a Powell-tó is. A Page mellett található Horseshoe Bend-hez is ellátogatunk, a süppedős homokban tett sétáért lenyűgöző kilátás lesz a jutalmunk a Colorado-folyó patkó alakú kanyarulatára. Szállás Page városában (2 éj).

 

11. nap: Antelope Canyon és Monument Valley

Délelőtt a híres Antelope Canyon felfedezése következik, ehhez dzsipekre szállunk és a sivatagi tájakon keresztül közelítjük meg a keskeny, vízvájta kanyon bejáratát. Navajo indián vezetőnkkel megfigyelhetjük a csodálatos látványt nyújtó, különleges fényoszlopokat a vörös homokkő hasadékban. Délután pedig a westernfilmek kedvelt forgatási helyszíneként is ismert Monument Valley tanúhegyeihez utazunk. A vörös sivatagból kiemelkedő, jellegzetes formájú sziklákat egy dzsiptúra során fedezzük fel, helyi Navajo indián vezetőkkel.

 

12. nap: Grand Canyon

A mai napon a híres Grand Canyonhoz utazunk. A Colorado-folyó által évmilliók alatt kivájt kanyonnál tett látogatás körutazásunk egyik csúcspontja. Felejthetetlen élményt nyújt a látvány a kanyon végtelennek tűnő tájaira, a különleges színekben játszó sziklákra és a mélyben kanyargó Colorado-folyóra. Séta a kanyon peremén. Délután továbbutazás Laughlin városába, ahol a szállásunk lesz (1 éj).

 

13. nap: Joshua Tree Nemzeti Park

Délelőtt utazás a lenyűgöző Joshua Tree Nemzeti Parkba. A park kétféle típusú sivatagot foglal magába: a szárazabb Colorado sivatagot és a hűvösebb, nedvesebb Mojave sivatagot, amely klímájával különleges élőhelyet teremt a park névadóinak, a Joshua fáknak. A következő megállónk Palms Springs, majd továbbutazunk Los Angelesbe. Szállás a repülőtér melletti szállodában (1 éj).

 

14-15. nap: Los Angeles

A délelőttöt Santa Monica tengerpartján és a híres Santa Monica Pier-en sétálva töltjük majd Venice Beach csatornáihoz és tengerparti sétányához is ellátogatunk. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre amszterdami átszállással, érkezés másnap a délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

x USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           1 699 900               2                     3 399 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               159 000                 2                      318 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                        3 717 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 159 000 Ft/fő, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 100 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 500 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 1 649 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 1 599 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.


Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Utazás azonosítója: 50975
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 50975

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2023

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 50975

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!