Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2023.09.28 - 10.13
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.09.28 - 10.13
További árak és időpontok

Tartson velünk a Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 16 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 16 nap / 13 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Ismerje meg Dél-Korea és Japán legszebb látnivalóit kéthetes körutazásunk során
Szeretne két legyet ütni egy csapással? Szeptember végén induló, kicsit több, mint kéthetes körutazásunk alkalmával egyszerre ismerheti meg a Távol-Kelet két gyöngyszemének, Dél-Koreának és Japánnak a legnépszerűbb látnivalóit. Bár első ránézésre e két ország hasonlónak tűnhet, biztosíthatjuk, ha velünk tart, az utazás végére kirajzolódnak majd a legkisebb különbségek is, és az itt szerzett élmények hatására mindkét világba visszavágyik majd! 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor a június 30-ig érvényes előfoglalási kedvezmény részleteiért kérje ajánlatunkat.

Tervezett időpont: 2023. szept. 28. - okt. 13.
Időtartam: 16 nap / 13 éjszaka

 
Program:
 

1. nap Budapest - Szöul  
Elutazás Budapestről a délutáni órákban az Emirates légitársaság járataival, dubai átszállással Szöulba, magyar nyelvű csoportkísérő társaságában.
 

2. nap Szöul  
A késő délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incshon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a városba. Elfoglaljuk a belvárosban található szállodai szobánkat.

Szállás Szöulban.
 

3. nap Szöul  
A szállodában elfogyasztott reggelit követően buszos városnézésre indulunk Szöulban. Először Szöul öt palotája közül a legnagyobbat, a Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, melynek nevének jelentése „A mennyek által megáldott”. Itt megnézzük a királyi őrségváltást, majd egy sétára indulunk a Bukchon Hanok városrész hagyományos épületi között. A program végén pedig a város közepén magasodó N Seoul Tower kilátójából csodáljuk meg az elénk táruló lélegzetelállító panorámát.

Szállás Szöulban.
 

4. nap Szöul - Suwon - Szöul  
Reggeli után busszal utazunk Suwonba, ahol először a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig fennmaradt falain sétálunk egyet. Az erőd része a Haenggung palota is, mely szintén világörökségi helyszín, és a háborús időkben a királyi család rendszeres tartózkodási helye volt. Innen Dél-Korea legnagyobb skanzenjébe, a Minsok Village-be látogatunk. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk, melynek során betekintést nyerünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe is. Ezt követően busszal megyünk tovább a Gangnam városrészbe, ahol a Bongeunsa buddhista templomot nézzük meg. Este pedig kipróbálunk egy híres koreai BBQ vacsorát.Szállás Szöulban.
 

5. nap DMZ  
Reggeli után egész napos buszos kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzött Demilitarizált Övezetbe (DMZ), ahol a koreai háborúval foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg.Utunk során megnézzük az Imjingak Parkot és a Szabadság hídját, majd ellátogatunk az Dorasan Observatory kilátójába, ahonnan Észak-Koreába is át lehet látni. Elfogyasztunk egy közös ebédet egy helyi étteremben, majd megnézzük a több, mint 1,5 km hosszú, „Hármas számú alagutat”, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba.

Szállás Szöulban.
 

6. nap Szöul - Gyeongju - Busan  
A reggelit követően metróval utazunk a szöuli pályaudvarra, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el száguldunk tovább Gyeongju városa felé.

Az egykori Silla királyság fővárosában elsőként a 600-as évek óta álló Cheomseongdae csillagvizsgálót nézzük meg, mely a legrégebb óta fennmaradt ilyen épület Ázsiában. Ezután sétálunk egyet az azt övező parkban, ahol a részben felújított Donggung Palota romjai és a mellette elterülő Wolji-tó is található. Ezt követően útba ejtjük a koreai buddhista művészet egyik mesterműveként számontartott Bulguksa templomot, és a közeli Seokguram barlangban található híres Buddha szobrot, ahonnan végül busszal utazunk tovább következő úticélunkhoz, Busan városába.

Szállás Busanban.
 

7. nap Busan  
A szállodában elfogyasztott reggeli után egész napos városnézésre indulunk Busanban.

A délelőttöt az ország legfelkapottabb tengerpartján, a sztárok által is gyakran látogatott Haeundae Beach-en és környékén töltjük. Itt található az elsősorban városi parkként funkcionáló Dongbaekseom félsziget is, melyet a rajta virágzó kaméliákról neveztek el. Délután az évente megrendezett Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezett BIFF térre látogatunk el, majd innen a közeli Jalgachi halpiac és a Gukje hagyományos piac végeláthatatlan sorait járjuk be, mely Busan egyik legrégebbi piaca.

Szállás Busanban.
 

8. nap Busan - Fukuoka  
A reggelit követően délelőtt busszal utazunk a várostól északra fekvő, közvetlenül a tengerparti sziklákra épült, Haedong Yongungsa templomhoz, majd következő állomásunk a domboldalon sorakozó színes épületeivel elbűvölő látványt nyújtó Gamcheon kultúrfalu lesz. Innen délután a busani kompkikötőbe megyünk, ahol búcsút intünk Dél-Koreának és komppal utazunk át a szomszédos Japánba, Fukuoka városába. A körülbelül 3 órás hajóút után érkezés a kora esti órákban.

Szállás Fukuokában.
 

9. nap Fukuoka - Oszaka  
Reggeli után alkalmunk nyílik kipróbálni a híres japán szuperexpresszt, a sinkanszent, mellyel az ország egyik legfontosabb városába, Oszakába száguldunk.

A dél körüli érkezést követően rövid városnézésre indulunk tömegközlekedéssel. Japán kalandjainkat Oszaka Dotonbori városrészben kezdjük, ami leginkább éttermeiről és izgalmas sétálóutcáiról híres. Innen az Oszaka Kastélyhoz látogatunk, ami többek közt egy hatalmas parkkal és múzeumokkal várja a látogatókat.

Szállás Oszakában.
 

10. nap Oszaka - Kiotó - Oszaka  
A reggeli után busszal indulunk Oszakából a japán kulturális főváros, Kiotó felfedezésére.

Érkezés után elsőnek a „Tiszta víz” Templomát (Kiyomizudera) látogatjuk meg, melynek verandájáról páratlan kilátás nyílik a környékre. Innen az ősi császárváros legszebb látnivalójaként számontartott Aranytemplomhoz megyünk, majd a csodálatos kőkertjéről híres Ryoan-ji templomba látogatunk el. Végezetül városnézésünket a fülemüle hangját utánzó padlójáról híres Nijo kastély meglátogatásával zárjuk.

Szállás Oszakában.
 

11. nap Oszaka - Nara - Uji - Oszaka  
Reggeli után ismét busszal indulunk a környékbeli nevezetességek felfedezésére.

Első állomásunk Uji városában a Byodo-in templom, mely a korai buddhista építészet egyik ékes példája. Ezt követően utunkat Japán első igazi fővárosa, Nara felé folytatjuk. Itt megnézzük a Todai-ji templomot, melynek hatalmas Buddha-szobra a város jelképe. Megnézzük a Kasuga Taisha szentélyt is és ellátogatunk a Nara Parkba, ahol 1200 őz él és sétálgat szabadon.

Oszakába visszatérve közös vacsorára indulunk, melynek során, a térségre jellemző specialitásokat kóstolhatunk meg, mint az okonomiyaki vagy teppanyaki menük.

Szállás Oszakában.
 

12. nap Oszaka - Tokió  
A szállodában elfogyasztott reggeli után szuperexpressz vonattal utazunk tovább Tokióba, ahová dél körül érkezünk meg.

Ezt követően buszos városnézésre indulunk, melynek során elsőnek, az egykoron híres szórakozó negyednek számító Asakusába látogatunk el. Itt megnézzük a Senso-ji templomot, majd kedvünkre válogathatunk a Nakamise bevásárlóutca kínálatából.

Szállás Tokióban.
 

13. nap Tokió  
Reggeli után egy egész napos városnézés során kipróbáljuk Tokió elsőre bonyolultnak tűnő, de meglepően jól szervezett tömegközlekedését.

Ellátogatunk a TV-ből és a filmvászonról jól ismert kereszteződéshez Shibuyában, majd a szomszédos Harajuku negyed Takeshita utcáján teszünk egy sétát, ahol kissé extrémnek mondható divatboltokat, és egyéb fiatalos üzleteket találunk. Megnézzük az egykori császár és császárné emlékére építtetett Meiji-szentélyt, majd tovább megyünk a Tokió üzleti és politikai központjának számító Shinjuku városrészbe.

Szállás Tokióban.
 

14. nap Tokió  
Reggeli után újabb tömegközlekedéses városnézésre indulunk, melynek során ellátogatunk a Tokiói Császári Palotához, teszünk egy sétát a palota kertjében, majd Tokió legfelkapottabb elit bevásárló negyedébe, a Ginzába megyünk tovább. Itt néhány háztömbnyi területen szinte a világ valamennyi nagy divattervezőjének üzlete megtalálható. Útközben a buszról csodálhatjuk meg a Tokiói öböl környékét, majd a nap zárásaként Akihabara városrész utcáit fedezzük fel, amiknek főszereplői a modern kütyük és az anime-manga termékek.Szállás Tokióban.
 

15. nap Tokió - Dubai  
A szállodában elfogyasztott reggelit követően a mai napon az esti reptérre való indulásig lehetőség nyílik a város egyénileg történő felfedezésére. A kora esti órákban busszal indulunk a tokiói repülőtérre, ahonnan Dubaion keresztül térünk vissza Budapestre.
 

16. nap Dubai - Budapest  
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

 
Szállás:
 • Szöul (4 éj): Kukdo Hotel Seoul
 • Busan (2 éj): Crown Harbor Hotel Busan
 • Fukuoka (1 éj):  Canal City Washington Hotel
 • Oszaka (3 éj): Hotel Elsereine
 • Tokió (3 éj): New Otani Inn Tokyo
 
Irodánk a szállodák változtatásának jogát fenntartja.
x Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

 

Részvételi díj: 1.660.000 Ft /fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegyet Budapest – Szöul és Tokió – Budapest útvonalon
 • Repülőtéri illetékeket
 • Kompjegyet Busan – Fukuoka útvonalon
 • Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra 
 • 13 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, kétágyas, standard szobákban
 • Reggelit minden nap 
 • 1 ebédet és 1 vacsorát Dél-Koreában, valamint 1 vacsorát Japánban
 • Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 • Magyar nyelvű csoportkísérőt a program időtartama alatt
 • Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban, Busanban, Oszakában, Kiotóban, Narában, Ujiban és Tokióban
 • Kikötői illetéket (Busanban)
 • A belépőket a programok során

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • Egyágyas felárat (200.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
 • Sztornó biztosítást 
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

 

Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

\n

Részvételi díj: 1.560.000 Ft /fő-től

\n

Előfoglalási akcióval 2022. december 15-ig: 1.510.000 Ft /fő-től

\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n
  \n
 • Repülőjegyet Budapest – Szöul és Tokió – Budapest útvonalon
 • \n
 • Repülőtéri illetékeket
 • \n
 • Kompjegyet Busan – Fukuoka útvonalon
 • \n
 • Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
 • \n
 • 12 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 • \n
 • Reggelit minden nap
 • \n
 • 1 ebédet és 1 vacsorát Dél-Koreában, valamint 1 vacsorát Japánban
 • \n
 • Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 • \n
 • Magyar nyelvű csoportkísérőt a program időtartama alatt
 • \n
 • Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban, Busanban, Oszakában, Kiotóban, Narában, Ujiban és Tokióban
 • \n
 • Kikötői illetéket (Busanban)
 • \n
 • A belépőket a programok során
 • \n
\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n
  \n
 • A programban nem szereplő étkezéseket
 • \n
 • Egyágyas felárat (200.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
 • \n
 • Sztornó biztosítást
 • \n
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • \n
\n

 

\n
\n

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

\n

 


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. 1 ágyas felár 200.000 Ft fő (egy utas esetén)* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 63062
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Dél-Korea, Körutazás Dél-Koreában

Útazonosító: 63062

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Dél-Korea, Körutazás Dél-Koreában

Útazonosító: 63062

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!