TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2024.11.15 - 11.25
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.15 - 11.25

Tartson velünk a TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON *** utazásra! A kiutazás repülővel történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 11 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 11 nap / 10 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Szafari körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Kilimanjaro - Lake Manyara Nemzeti Park - Serengeti Nemzeti Park - Ngorongoro-kráter - Arusha - Zanzibár

Tanzánia varázslatos országa sokak szerint a szafarik igazi hazája. A természet páratlan gazdagságának köszönhetően e Magyarországnál több mint tízszer nagyobb területen világhírű nemzeti parkok és természeti világörökségi helyszínek kínálnak betekintést a fenséges állatvilágba. Gnúk, antilopok, zebrák, elefántok, vízilovak, csimpánzok, bivalyok, zsiráfok, orrszarvúk, oroszlánok gyönyörködtetik a szemet a tanzániai szafarik során. A Kilimanjaro havas csúcsa, a Serengeti Nemzeti Park szavannáin vándorló vadak, a Ngorongoro többmillió éves vulkanikus krátere, Zanzibár mesés partjai és korallzátonyai mind a csodálatos Tanzánia egy-egy arcát mutatják. Itt minden napszak más látnivalót kínál a fények és a színek folyamatos változásával, de talán a legszebb a hajnal a szavannák fölött felkelő nap képével, mely aranyra festi a tájat.

1. nap o Budapest - Kilimanjaro

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Tanzániába a reggeli órákban.

2. nap o Kilimanjaro - Lake Manyara Nemzeti Park

Megérkezés Kilimanjaro nemzetközi repülőterére az éjszakai órákban, transzfer Arusha városába, ahol szállás. Reggeli után utazás a Lake Manyara Nemzeti Parkba. A rezervátumban elsősorban Tanzánia madárvilágát ismerheti meg az idelátogató, az itt regisztrált mintegy négyszáz madárfajból kis szerencsével akár százféle is látható egy egynapos látogatás során. A turisták nagy kedvencei a vándorlásuk során feltűnő rózsaszín flamingók, kormoránok, valamint a területre jellemző fára mászó oroszlánok. A piknikebéd elfogyasztása után délután ismerkedés a park élővilágával. Vacsora és szállás a nemzeti park közelében fekvő szafari lodge-ban.

3. nap o Manyara - Serengeti

Reggeli után kijelentkezés a szálláshelyről, majd egész napos szafariprogram a maszáj nyelven végtelen síkságot jelentő Serengeti Nemzeti Parkban. Út közben piknikebéd, majd látogatás az előember-leletekről híres régészeti helyhez, az Olduvai-szurdokhoz. Az egész napos program után vacsora és szállás a nemzeti park területén található szafari lodge-ban.

4. nap o Serengeti Nemzeti Park

Reggeli után fakultatív programlehetőség: hőlégballonos szafariprogram, majd egész napos szafari program a Serengeti síkság északi és középső régióiban. Az út során piknikebéd, majd a Serengeti síkságon átvágva naplementéig van lehetőség gyönyörködni a hely vad- és élővilágában, a végtelen akácia erdőkben, Afrika egyik legrégebbi, legnagyobb kiterjedésű és legnagyobb vadállományával rendelkező nemzeti parkjában. Az egész napos program után vacsora és szállás a nemzeti park területén található szafari lodge-ban.

5. nap o Ngorongoro-kráter

Reggeli után egész napos szafariprogram az UNESCO Világörökség részeként ismert Ngorongoro - kráterben. A kráterbe leereszkedve egyedülálló gazdagságú élővilággal találkozhat az utazó. Itt él az öt nagyvad (oroszlán, leopárd, kafferbivaly, elefánt, orrszarvú), emellett a kialakult szikes tavak vonzzák a madarakat, köztük a rózsaszín flamingókat is. A piknikebéd elfogyasztása után látogatás a kráterben található Magadi-tónál, a térség legfontosabb ivóvízforrásánál, mely körül rengeteg állat él, oroszlánok, sakálok, hiénák, gazellák.

6. nap o Arusha - Zanzibár

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Zanzibárra. Vacsora és szállás a repülőtértől 60 km-re, a sziget észak-keleti oldalán található, helyi besorolás szerinti ötcsillagos tengerparti szállodában.

7-10. nap (a márciusi időpontban 11. nap) o Zanzibár

Pihenés félpanziós ellátással Zanzibár szigetén, fakultatív programlehetőségekkel. A Tanzániához tartozó, az ország partjaitól alig 40 km-re fekvő paradicsomi szigetcsoport elsősorban fehér homokos, pálmafás, búvárkodásra csábító, színes korallzátonyokkal tarkított, háborítatlan tengerpartjai miatt vált népszerűvé a turisták körében.

Fakultatív programok

o Egész napos kirándulás Stone Town-ba, majd látogatás egy fűszerfarmon

Az egykor a világ fűszerkereskedelmi központjának számító Stone Town városának felkeresése. Az óváros alig változott az elmúlt kétszáz évben, a zegzugos sikátorok, a módos indiai kereskedők házait díszítő fából faragott kapuk, erkélyek, az ománi fennhatóságra emlékeztető mecsetek, az illatos fűszerpiacok, bazárok méltán kaptak világörökségi védelmet. Kidichi Zanzibár szigetének egyik legjelentősebb fűszerfarmja. Évszázadok óta ugyanazokat, a mai napig is keresett és használt fűszer- és gyógynövényeket termesztik, de mellette rengeteg különleges és meglepő illattal és ízzel is megismerkedhetnek az ide látogató vendégek. A program ebédet tartalmaz.

o Félnapos delfintúra Kizimkaziban.

Kizimkazi Zanzibár szigetének déli partjánál található település, a környék öbleiben és partjainál nagy számú palackorrú delfin él. A delfinrajok hajós felkutatása után lehetőség nyílik a vadon élő delfinekkel a közös úszásra, sznorkelezésre gyakorlott túravezető felügyelete mellett. Az itt élő palackorrúak teljesen szabadon élnek, így az etetésük szigorúan tilos, ennek ellenére barátságosak és játékosak. A program ebédet tartalmaz.

o Egész napos Zanzibár szigettúra.

A kirándulás során az utasok valódi betekintést nyerhetnek a sziget kulturális fejlődésébe, történelmébe, viselkedési szokásaiba, konyhaművészetébe. Látogatás a zanzibári halpiacon, majd egy jellegzetes faluban bekapcsolódás a helyi, mindennapi életbe, iskolalátogatással egybekötve. A program ebédet tartalmaz.

11. nap (a márciusi időpontban 12. nap) o Zanzibár - Budapest

A kora hajnali órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti járatokkal, átszállással Budapestre. Megérkezés Budapestre az esti órákban.

Minimum létszám: 16 fő

 

Szállás:

A körutazás alatt 5 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák és szafari lodge-ok kétágyas szobáiban teljes panziós ellátással,
valamint 4 (a márciusi időponton 5) éjszakai szállás Zanzibáron helyi ötcsillagos kategóriájú szálloda kétágyas szobáiban félpanziós ellátással

x TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

Az ár tartalmazza:


 • utazás repülőgéppel átszállással Budapest - Kilimanjaro és Zanzibár - Budapest útvonalon,
  valamint helyi repülőjárattal Arusha - Zanzibár útvonalon, turista osztályon,
  a szafari körutazás során légkondicionált 6-8 fős, négykerék meghajtású terepjárókkal

 • a körutazás alatt 5 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák és szafari lodge-ok kétágyas szobáiban teljes panziós ellátással,
  valamint 4 (a márciusi időponton 5) éjszakai szállás Zanzibáron helyi ötcsillagos kategóriájú szálloda kétágyas szobáiban félpanziós ellátással

 • késői kijelentkezéssel

 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • vízum díja: USD 50/fő, belépéskor, a repülőtéren fizetendő

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 6 fő)
  Fakultatív program a szafari körutazáson:
  o Hőlégballon szafari a Serengetiben
  Fakultatív programok Zanzibáron:
  o Stone Town kirándulás és fűszertúra ebéddel
  o Kizimkazi delfinles ebéddel
  o Zanzibár szigettúra ebéddel

TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Az ár tartalmazza:


  \n
 • utazás repülőgéppel átszállással Budapest - Kilimanjaro és Zanzibár - Budapest útvonalon,
  \nvalamint helyi repülőjárattal Arusha - Zanzibár útvonalon, turista osztályon,
  \na szafari körutazás során légkondicionált 6-8 fős, négykerék meghajtású terepjárókkal

 • \n
 • a körutazás alatt 5 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák és szafari lodge-ok kétágyas szobáiban teljes panziós ellátással,
  \nvalamint 4 (a márciusi időponton 5) éjszakai szállás Zanzibáron helyi ötcsillagos kategóriájú szálloda kétágyas szobáiban félpanziós ellátással

 • \n
 • késői kijelentkezéssel

 • \n
 • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

 • \n
 • magyar idegenvezető

 • \n

\n

Az ár nem tartalmazza:


  \n
 • vízum díja: USD 50/fő, belépéskor, a repülőtéren fizetendő

 • \n
 • borravalók

 • \n
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • \n
 • útlemondási biztosítás

 • \n
 • fakultatív programok (minimum létszám: 6 fő)
  \nFakultatív program a szafari körutazáson:
  \no Hőlégballon szafari a Serengetiben
  \nFakultatív programok Zanzibáron:
  \no Stone Town kirándulás és fűszertúra ebéddel
  \no Kizimkazi delfinles ebéddel
  \no Zanzibár szigettúra ebéddel

 • \n


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 185756
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár

Útazonosító: 185756

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

TANZÁNIA - SZAFARI KÖRUTAZÁS ÜDÜLÉSSEL ZANZIBÁRON ***

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár

Útazonosító: 185756

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!