London, a brit birodalom fővárosa

Ft-tól/fő 0
Időpont: 2024.10.02 - 10.05
Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.10.02 - 10.05

Tartson velünk a London, a brit birodalom fővárosa utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 4 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Ha még nem volt Londonban, ezt be kell pótolnia
?  Ha már volt, akkor is tudunk újat mutatni
?  Szinte 4 teljes nap a brit fővárosban

Önállóan is fel lehet keresni Londont, de idegenvezetővel tartalmasabb a program. Ilyenkor látunk is, nemcsak nézelődünk.
Csécsei Barbara - Brit utak szakértője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - LONDON

Menetrend függvényében a kora reggeli órákban direkt járattal utazunk Budapestről Londonba. Megérkezés után bemegyünk a belvárosba, majd elhelyezzük a csomagmegőrzőben a táskáin­kat és a brit főváros felfedezésére indulunk. Elmehetünk a híres Madame Tussaud Panoptikumba, ahol a világhírességek viasz figuráival fényképezkedhetünk, vagy felkereshetjük London bevásárlónegyedét, de ha valaki szívesebben ülne fel egy kis sétahajóra, erre a Parlamentnél is lesz lehetősége.

2. NAP: LONDON

Reggel tömegközlekedéssel bemegyünk London belvárosába és megkezdjük gyalogos városnézésünket a királyi rezidenciánál, a Buckingham Palotánál. Átsétálunk a St. James parkon keresz­tül, a város központi terére, a Trafalgar Square-re. Itt szabadprog­ram, ekkor betekinthetünk a National Gallery páratlanul gazdag gyűjteményébe vagy souvenirt vásárolhatunk a környék boltjai­ban. Délután folytatjuk városnéző sétánkat, elhaladunk a lovas­testőrségi laktanya mellett, ahonnan a miniszterelnöki hivatal, a híres Downing Street felé vesszük az irányt. Ide csak bepillantani tudunk, mert biztonsági okokból a teljes utcát lezárták. Sétánkat a Westminster negyedben folytatjuk, ahol láthatjuk a Parlament épületét a Big Ben óratoronnyal, a Westminster Apátságot, ami nemcsak történelmi, de építészeti szempontból is egész Anglia egyik legkiemelkedőbb emlékhelye. Természetesen ezt belül­ről is megtekintjük. Lesétálva a Temze partjára szemben láthat­juk a város modernkori büszkeségét, a London Eye óriáskereket. Aki szeretne fel is ülhet rá (Javasolt a jegyek előre történő meg­vásárlása). Este térünk vissza szálláshelyünkre.

3. NAP: LONDON

Reggeli után újra belevetjük magunkat a város pezsgésébe és folytatjuk londoni sétáinkat. Elsőként belülről is megtekinthet­jük a város híres erődítményét, a Tower-t, mely elválaszthatat­lan az angol történelemtől. Volt királyi lakhely, rettegett börtön, sőt állatkert is, ma pedig múzeum. Itt találhatóak a felbecsülhe­tetlen értékű brit koronaékszerek. A vár mellett látható a Tower Bridge, amely London egyetlen felnyitható hídja. Felkeressük a mögötte megbújó hangulatos St. Cathrine öblöt is, ahol elegáns yachtok ringanak a vízen a hajdani, ma már átalakított dokk­épületek között. Délután a monumentális Szt. Pál Székesegyház megtekintése után visszatérünk a belvárosba. Sétálhatunk az Oxford Street-en, London híres bevásárló utcáján vagy megnéz­hetjük a világ egyik leggazdagabb régészeti kiállítását a British Múzeumban, többek közt az egyiptomi gyűjteményt és a Nílus deltájában megtalált híres Rosetti követ is itt őrzik. Esti sétánk során ellátogatunk a Leicester Square-re, benézünk a szórakozó­negyedbe, a Sohoba, a Kínai negyedbe és a Piccadilly Circus-re. Javasoljuk, hogy a hosszú nap élményeit, kellemes vacsora kere­tében, egy itteni pubban beszéljék át. (Az idegenvezető igény esetén segít az intézésében, csakúgy, mint az előző napokon.)

4. NAP: LONDON - WINDSOR - STONEHENGE - BUDAPEST

Reggeli után először Anglia legrégebbi emléke felé indulunk. Stonehenge kőtömbjeiről sok legenda és elképzelés született, de csak két dolog biztos, hogy többezer éves és hogy ezt látni kell. Napi második programunk gyanánt a Windsor kastélyt láto­gatjuk meg, mely a királyi család rezidenciája évszázadok óta és a világ legnagyobb és legrégebbi lakott kastélya. Díszes lakosz­tályok, látványos park fogadja a látogatókat. Innen a repülőtérre megyünk és hazaindulás. Késő este érkezünk Budapestre.

Nagy-Britanniába a jelenlegi rendelkezések szerint csak útlevéllel lehet beutazni. A személyi igazolvány nem elegendő.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x London, a brit birodalom fővárosa

London, a brit birodalom fővárosa utazás foglalás

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felár 74.000 Ft fő (egy utas esetén)
  2. Fix ülőhely a repülőjáratokon 19.000 Ft fő
  3. Flexi Plus opció (repülőjegyen kívüli szolgáltatásokra) 7.900 Ft fő
  4. Flexi Plus opció (repülőjegyen kívüli szolgáltatásokra) + Teljes Árgarancia 18.500 Ft fő
  5. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 25.000 Ft fő
  6. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 15.000 Ft fő
  7. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 120.000 Ft fő
  8. Utasbiztosítás - Prémium (repülős utakhoz, kiemelt védelem) 5.200 Ft fő
  9. Utasbiztosítás - Standard (repülős utakhoz) 3.600 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 182510
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Az adatkezelést kötelező elfogadni!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
London, a brit birodalom fővárosa

London, a brit birodalom fővárosa

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 182510

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
London, a brit birodalom fővárosa

London, a brit birodalom fővárosa

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 182510

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!